Beantwoord

Inloggen eigen site en mail

  • 13 June 2015
  • 5 reacties
  • 1430 keer bekeken

Ik heb een inlogaccount op KPN-prive wegens een internetaansluiting en die inlogaccount werkt prima. Ik heb ook Eigen site en mail bij KPN zakelijk, maar het lukt me niet in te loggen in KPN zakelijk. Ik probeer mij nieuw aan te melden via mijn planet-mailadres of via mijn kpnmail-mailadres, maar dat lukt niet omdat deze kennelijk al bestaan. Dat begrijp ik wel,omdat die mailadressen gekoppeld zijn aan de KPN-prive account. Alleen: mijn wachtwoord werkt niet. En als ik voor deze mailadressen een nieuw wachtwoord aanvraag, krijg ik geen antwoord. Wat nu?
icon

Beste antwoord door Tim 16 June 2015, 16:44

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste feveleen,

Sinds Eigen Site & Mail over is gegaan naar KPN Zakelijk is er momenteel geen mogelijkheid aanwezig om via MijnKPN aanpassingen te doen. Meer informatie hierover kunt u lezen in de veelgestelde vragen.

Op de achtergrond is Eigen Site & Mail nog steeds actief en aanwezig op uw privé MijnKPN account. U kunt echter mogelijk niet alle e-mailadressen zien en geen nieuwe e-mailadressen aanmaken. Wij kunnen u helpen om wijzigingen aan te brengen. Kan ik u daarmee helpen?
Hallo Tim, dank je. Ik wilde aanloggen bij "Eigen site en mail" om te achterhalen hoeveel MB ik beschikbaar heb voor mijn eigen site. Ik krijg namelijk een foutmelding bij het uploaden van wat grotere bestanden (> 5 MB) en vroeg mij af of mijn ruimte vol is. Kun jij zien hoeveel MB dat is en of die ruimte opgebruikt is? Mijn account heeft dezelfde naam als mijn inlogaccount hier op het forum. Dank!

   
Reputatie 7
Badge +11
Beste feveleen,

De homepage ruimte is niet heel veel, namelijk 50MB. Voor zover ik weet is er geen optie om in MijnKPN te kunnen zien hoeveel ruimte nog beschikbaar is. Ook kan ik dit helaas niet bekijken. U kunt verbinding maken middels een FTP programma, daar wordt wel aangegeven hoeveel ruimte nog beschikbaar is. Zelf gebruik ik tegenwoordig vaak een online FTP cliënt zoals: http://www.net2ftp.com/" target="_blank
Dank je wel, Tim. Die 50 MB zullen ongetwijfeld al vol zijn. Dank voor het antwoord.
Reputatie 7
Badge +11
Graag gedaan! 😃

Reageer