Beantwoord

mailadres koppelen aan eigen domein

  • 12 July 2016
  • 5 reacties
  • 251 keer bekeken

Ik heb een eigen domeinnaam (via KPN eigen site en mail) Ik wil een e-mailadres eindigend op @meindomein.nl koppelen aan een @kpnmail.nl mailadres als alias Dit kan niet via MijnKPN, hier kan ik alleen aliassen eindigend op @kpnmail.nl opgeven. Hoe kan dit wel?
icon

Beste antwoord door Lindsay 21 July 2016, 13:57

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste corbel72, welkom op het Zakelijk KPN Forum! :D
Uit uw bericht begrijp ik dat u een nieuw e-mailalias wenst aan te maken op uw Eigen Site & Mail abonnement? Het is sinds een tijdje niet meer mogelijk om het abonnement zelf te beheren. KPN is gestopt met het aanbieden en ondersteunen van dit product. Mijn beste advies is om over te stappen naar een ander pakket zodat Zakelijk Exchange Online + Domeinnaam Online. Voor 3,- euro inclusief BTW per maand heeft u een Exchange Online abonnement met .nl domeinmaan en heel veel extra's in vergelijking met Eigen Site & Mail. Is dat een idee voor u? Ik kan proberen bij mijn collega's om het e-mailadres aan te maken, alleen is het niet de bedoeling dat wij dit nog doen. 😉
Beste Tim,

Het klinkt inderdaad interessant om over te stappen, voor de korte termijn zou ik het alleen wel prettig vinden als voor het ene specifieke e-mailadres nog een uitzondering gemaakt kan worden.

Met vriendelijke groet, Cor
Reputatie 6
Badge +5
Beste Cor,

Nooit geschoten is altijd mis! :D
Ik kan niet garanderen dat het gaat lukken, zoals Tim aangeeft wordt Eigen Site & Mail niet meer ondersteund. Maar laten we gewoon een poging wagen.

Welk specifiek e-mailalias zou u graag hebben?
Hallo Lindsay,
Het alias pepijn@brileend zou gekoppeld moeten worden aan Pepijn.belder@kpnmail.nl

Groet, Cor Belder
Reputatie 6
Badge +5
Hallo Cor,

Excuus voor de late reactie, het had nogal wat voeten in de aarde. Maar ik heb goed nieuws!
Het is gelukt. 😃 Pepijn@brileend.nl is vanaf nu een alias van Pepijn.belder@kpnmail.nl.

Wel raad ik nog steeds aan om over te stappen. Ik zal u vast de link geven van het alternatieve e-mailpakket: klik hier voor de pagina van Exchange Online
Soortgelijke webhosting vindt u hier.

Dan kunt u dat op uw gemak bekijken. 🙂 Veel mailplezier gewenst en geniet van het zonnetje!

Reageer