Beantwoord

Upgrade Webhosting Online Linux

  • 20 July 2015
  • 4 reacties
  • 402 keer bekeken

Hallo,

Ik bouw en beheer een website voor kennissen, zij hebben op 09 juli 2015 een email gekregen over de upgrade. In deze email staat dat, dat de upgrade plaats vindt over 1 week.

Ook staat in deze email, Zodra de upgrade is uitgevoerd, ontvangten zij een e-mail met de gegevens van hun selfcare omgeving. Maar zij hebben nog geen email gekregen.

Ik zou wel graag willen weten, wanneer de upgrade wordt uitgevoerd.

Met vriendelijke groet,

Pieter Hofstra.
icon

Beste antwoord door Tim 21 July 2015, 16:43

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Hallo Pieter,

Welkom op het zakelijke forum van KPN! :D

Ik wil u graag helpen om de actuele status te achterhalen. Tevens kan ik u alvast het volgende vertellen. Bij de eerste batch van upgrades zijn enkele problemen gevonden. De update is zodoende voor veel accounts uitgesteld voor een onbepaalde tijd. Mogelijk is de upgrade daarom nog niet gestart.

Kunt u mij een https:///t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/227" target="_blank sturen met de betreffende domeinnaam? Dan ga ik voor u kijken!
Reputatie 7
Badge +11
Beste Pieter,

Bedankt voor het sturen van de domeinnaam.

De migratie voor dit account is nog niet gestart. Het is nog niet bekend wanneer de upgrades nu gaan plaats vinden. Eerst zal het migratie proces geoptimaliseerd moeten worden zodat er hopelijk geen problemen meer ontstaan. Dat betekent dat het nog even kan duren voordat de migratie weer wordt opgestart.

Ik ga ervan uit dat u nogmaals op de hoogte wordt gebracht wanneer de migratie voor u start. Uiteraard ontvangt u dan ook uw accountgegevens.

Als er vragen zijn lees ik deze graag.
Hoi Tim,

Bedankt voor de informatie!

Met vriendelijke groet,

Pieter Hofstra.
Reputatie 7
Badge +11
You're welcome, Pieter!

Reageer