Beantwoord

Wordpress internal server error

  • 31 March 2015
  • 3 reacties
  • 514 keer bekeken

Ik ben bezig met de installatie van Wordpress. Ik heb al een MySQL database aangemaakt en alle Wordpress files via FTP geupload. Maar als ik nu mijn website bezoek krijg ik de volgende error:

'The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.'

Ik kan wordpress dus zo niet installeren. Ik heb het ook al handmatig geprobeerd via de wp-config file, maar ook dat werkt niet. Ligt het aan bepaalde file permissions? Of is het iets anders? 
icon

Beste antwoord door PwoperFish 31 March 2015, 17:31

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste PwoperFish,

Ik moet u eerlijk mededelen dat ik persoonlijk geen inhoudelijke ondersteuning kan verlenen bij het handmatig installeren van Wordpress. Wel probeer ik u natuurlijk van advies te voorzien.

Handmatig installeren van Wordpress zou technisch gezien wel moeten kunnen werken. Het zou kunnen zijn dat de domeinnaam niet juist geactiveerd staat in de control panel, ik wil u adviseren om dat als eerste goed te controleren en eventueel de handleiding hierbij te raadplegen. De domeinnaam moet wel goed werken om de installatie uit te voeren.

Via de control panel moet u ook een mogelijkheid hebben om Wordpress te activeren met behulp van een module. Wanneer dit niet werkt, kan ik en de technische dienst u wel ondersteunen. Als er meer vragen zijn, lees ik deze graag en probeer ik u zo goed mogelijk te helpen.
Ondertussen is het al opgelost met hulp van de helpdesk. Ik heb mijn abonnement omgezet van een Windows versie naar een Linux versie en zo via de CP Wordpress geinstalleerd. En opeens ging het allemaal heel makkelijk.

Toch bedankt voor je reactie.
Reputatie 7
Badge +11
Bedankt voor uw reactie, PwoperFish!

Goed om te lezen dat het is gelukt om Wordpress te installeren via de CP. Succes met de bouw van de website. 😃

Reageer