Sticky

De Cloud? Die staat om de hoek.

  • 4 juli 2017
  • 1 reactie
  • 405 keer bekeken

Badge
  • KPN Medewerker
  • 0 reacties
Bouwtekeningen, jaarverslagen en die perfect geschoten trouwreportage. Uw documenten zijn belangrijk voor u. U steekt er al uw tijd en moeite in en daarom moeten ze veilig worden bewaard. U zoekt de beste manier om dat te doen. Back-up Online van KPN garandeert optimale veiligheid en zekerheid in de cloud. Maar ja, wat is die cloud eigenlijk? ‘Waar hangt ‘ie ergens?’ En wordt daar wel goed voor mijn documenten gezorgd?

Het is altijd fijn om te weten waar uw meest dierbare eigendommen precies zijn hoe het met ze gaat. Zelf ben ik heel gelukkig met de app ‘Social School’ op mijn mobiel. De basisschool van mijn dochter Eva laat hierop bijna live zien wat de kinderen tijdens een schooldag allemaal ondernemen. Foto’s, video’s en een stukje tekst. Eén druk op de knop en de papa’s en mama’s zijn op de hoogte, trots én gerust. Van uw documenten in de cloud, kan ik geen foto of video maken. Daarom een stukje tekst dat laat zien hoe KPN zorgt dat uw spullen veilig staan.

Niet in de wolken maar in Rotterdam

Er bestaan prachtige cowboy verhalen over waar de cloud zich op wereld bevindt. Wij kunnen daarentegen lekker helder zijn. Voor onze Back-up Online klanten heeft KPN 10 locaties ingericht. ISO gecertificeerd en veilig verspreid over heel Nederland. Dus geen onzichtbare oplossingen op dubieuze adressen in verre landen, maar vol in het zicht en lekker dichtbij huis: Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Oude Meer, Lelystad en Rotterdam.


Zeker zeker

De back-ups die we voor u maken, staan niet 1x, maar 2x veilig. Uw documenten (uw bloed, zweet en tranen) staan op ieder moment van de dag in 2 aparte datacenters opgeslagen. Dus als er in Eindhoven iets fout gaat, komt het in via Amsterdam helemaal goed.

Ook Trump niet

‘Kan KPN mijn spullen openen en bekijken?’ Nee. ‘De Nederlandse overheid?’ Nee. ‘Donald Trump?’ Ook niet. Waarom niet? Dat is wettelijk zo geregeld. De enige die weet wat er in uw back-up staat, dat bent uzelf. Back-up Online is ontworpen zodat niemand anders dan u de inhoud kan bekijken. U bent ook de enige met de inlog gegevens. Goed bewaren dus…

Een helpdesk van vlees en bloed

Aan de telefoon en via chat helpen we u met uw back-ups. Installeren, assisteren en uw documenten terugzetten. Onze mensen staan 24/7 voor u klaar.

Back-up Online is er in 2 varianten: Voor 1 computer en voor uw gehele server. We helpen u graag met de juiste keuze. Zo staan uw documenten altijd veilig én lekker dichtbij.

Handige links


- KPN Back-up Online [BELANGRIJK!] Bewaren WACHTWOORD voor Back-up Online!
- KPN Back-up Online Tijdelijk geen vast internet? Maak een back-up met een 4G Mo-Fi*
- KPN Back-up Online De Cloud? Die staat om de hoek.
- Forum: Over het Zakelijk KPN Forum
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen

1 reactie

Reputatie 7
Hallo @Rik,

Leuk geschreven stuk met heldere informatie over de Groene Wolk van KPN, dus er maar even een Sticky van gemaakt! 😎

Reageer