Vraag

2 Tips voor uw Back-up online encryptiesleutel

  • 8 September 2015
  • 0 reacties
  • 581 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +1
Staan al uw gevoelige en belangrijke bestanden veilig opgeslagen op de datacenters van Back-up online? Wordt dit dagelijks vol automatisch zonder data limiet* geback-upt met de mogelijkheid om tot wel 28 versies terug te kijken? 
 
Back-up online garandeert privacy en veiligheid. Ook in uw encryptie. Om deze reden heeft alléén u de encryptie sleutel. Deze sleutel maakt u aan bij de installatie en het wordt nergens onthouden. Ook niet door KPN. Mocht u in de situatie terecht komen waarin u terug moet vallen op uw back-up dan is het ontzettend belangrijk dat u nog in bezit bent van uw wachtwoord. U heeft dit wachtwoord nodig wanneer Back-up online opnieuw geïnstalleerd moet worden na bijvoorbeeld een computer crash. 

Heeft u het wachtwoord nog dat u bij de allereerste installatie heeft aangemaakt? Tip 1: Mail de sleutel naar uzelf 
Voor alle nieuwe gebruikers bestaat vanaf nu de mogelijkheid om bij de installatie uw encryptie sleutel per mail naar uzelf te sturen.  

Tip 2: Bent u uw wachtwoord vergeten? Download de back-up bestanden 
Neem in dit geval contact op met cloud service via telefoon of chat. Wij zullen uw oude abonnement moeten opheffen en een nieuwe voor u activeren.

U krijgt dan de mogelijkheid om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en een verse back-up te starten. Vergeet niet om voor het opheffen uw belangrijke bestanden in uw huidige back-up voor de omzetting te downloaden. 
 

Heeft u nog vragen? Laat hieronder een bericht achter, wij helpen u graag.

0 reacties

Geen reactie

Reageer