Vraag

Back up online

  • 31 August 2015
  • 1 reactie
  • 403 keer bekeken

  • Nieuwkomer
  • 0 reacties
L.S., Ik wil graag KPN Back-up online overzetten op een andere computer omdat de andere dreigt te overlijden. Nu heb ik de software op de nieuwe computer geïnstalleerd, maar er wordt gevraagd om een licentiecode bestaande uit 2 delen van elk 10 of 12 tekens. Nu heb ik een hele batterij codes, nummers en dergelijke, maar niets van 2 x 10 of 12 cijfers. Wel 2x 5 cijfers of een code bestaande uit 10 x 4 of 5 tekens. Kortom: help s.v.p.

1 reactie

Dag TT, welkom op het forum!

De licentiesleutel voor Backup Online kunt u achterhalen via de zelfservice omgeving. Onder het kopje "Backup Online" staat het "BO Contract ID", dit is de licentiesleutel. Als Backup Online nog geïnstalleerd is op de vorige computer, is in het programma zelf de licentiesleutel ook inzichtelijk. U kunt hiervoor naar de instellingen gaan, de licentiesleutel staat onderaan in het nieuwe venster.

Mocht het onverhoopt niet lukken de sleutel op deze manier te achterhalen, kan ik dit ook voor u nakijken. Kunt u daarvoor uw e-mailadres (behorend bij Software Online), naam contractant en ter verificatie de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer in een privébericht sturen?

Reageer