Vraag

Backup online opzeggen

  • 7 May 2022
  • 11 reacties
  • 85 keer bekeken

Hoi,

 

ik wil graag backup online opzeggen, hoe kan ik dat doen?

 

mvg,

victor


11 reacties

Reputatie 4
Badge +2

Goedemorgen @Victor, welkom op het Zakelijke KPN Forum!

Ik kijk graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.  Kan je in je forum profiel het klantnummer van de cloud dienst invullen en mij een seintje geven als je dit gedaan hebt? Dan zoek ik direct alles erbij. 

Hoi,

 

ik weet mijn klantnummer niet meer.. Kan het op basis van andere gegevens?

 

vriendelijke groet,

 

Victor

Toch gevonden en nu ingevuld

Reputatie 4
Badge +2

Je kan mij in een privébericht  het volledige rekeningnummer sturen waar de dienst mee wordt betaald, inclusief mailadres waar je de facturen op ontvangt. Dan ga ik voor je op zoek. 😉

Reputatie 4
Badge +2

Ah, bedankt voor het invullen. Ik heb het abonnement gevonden. Kan het zijn dat je onlangs ook op een andere wijze contact hebt gehad betreffende de opzegging? Ik zie namelijk dat het automatisch vernieuwen al is gedeactiveerd, en de dienst per 31-05 wordt gedeactiveerd.

Nee, ik heb geen contact gehad. Vreemd

Reputatie 4
Badge +2

Goedemorgen Victor, Ik heb direct navraag voor je gedaan. Het blijkt dat er op dit moment ook een migratie gaande is waarbij Back-Up Online omgezet wordt naar Acronis Cyber Protect, dit heeft ermee te maken hebben dat de einddatum van 31 mei voor de Back-Up Online dienst gehandhaafd wordt. 

 

Ok, helder. 
 

Is mijn opzegging wel doorgevoerd (ook voor de nieuwe dienst)?

Reputatie 4
Badge +2

Ik heb begrepen dat het product op dit moment in migratie staat naar Argeweb (als het goed is is hier per mail ook communicatie over gestuurd). Maar ik heb intern een actie uitgezet met het verzoek of dit nog tegen te houden is, zodat de dienst beëindigd zal worden.

Wanneer ik hier uitsluitsel op ontvang laat ik het je direct weten. 

Hee graag!!

Reputatie 4
Badge +2

Goedemorgen Victor, daar ben ik weer. Ik heb in de tussentijd een update ontvangen, wat de dienst betreft heb ik te horen gekregen dat de migratie al in gang is gezet.

Ik kan je adviseren contact op te nemen met Argeweb betreffende de overgang naar hen, en het eventueel opheffen van de dienst aan hun zijde. Je kan hen bereiken via het volgende nummer: 085-0218861

Reageer