Vraag

Partnership met Olympic Moves Veenendaal 2019


Allereerst zouden wij onszelf graag voorstellen. Wij zijn Jakobien Huizinga en Esther Hoegen, derdejaars Sportkunde studenten aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en wij lopen dit jaar stage voor Olympic Moves. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie die vóór en dóór scholen wordt georganiseerd. Deze competitie laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevingswereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen. Er doen inmiddels ruim 350 middelbare scholen aan mee, wat bijna de helft is van alle scholen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat het programma jongeren enthousiast houdt voor sport en hen - door samen te sporten - onvergetelijke en fijne momenten bezorgt.

Als stageopdracht organiseren wij voor het eerst de Olympic Moves regionale finale in Veenendaal. Deze zal plaatsvinden op donderdag 11 april 2019. In totaal komen er 1600 scholieren uit Veenendaal en omgeving, om met elkaar de strijd aan te gaan voor een finaleplek. Om al deze scholieren een te gekke dag te geven met een vette openingsshow en leuke side-events hebben wij jullie hulp nodig!

Vandaag, 15-02-2019, heeft een van ons al contact gehad met KPN via de telefoon, maar daar wisten ze niet wie er gaat over sponsoring en samenwerkingen, en werd er verzocht om onze vraag hier op het forum te zetten.

Aangezien we met Olympic Moves een ook voor jullie interessante doelgroep bereiken, zouden we graag met jullie rond de tafel willen zitten om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Belangrijk om te weten is dat Olympic Moves een maatschappelijk evenement is met het doel om jongeren plezier te bieden in het sporten met elkaar.

Alvast bedankt voor uw reactie.

1 reactie

Reputatie 2
Badge +1
Goedemiddag @EstherHoegen, ik raad u aan om even te mailen naar kpnevents@kpn.com. Daar zouden ze u verder moeten kunnen helpen. 😃

Reageer