Vraag

Snapchat Geotag tijdens Pinkpop 2017

  • 6 June 2017
  • 3 reacties
  • 125 keer bekeken

Beste,

tijdens Pinkpop 2017 zag ik dat KPN een geotag heeft geïmplementeerd via Snapchat. Ik organiseer zelf over 2,5 weken een evenement (8000 deelnemers) en wil vooral voor het jongere publiek waarde creëren middels een geotag. Ik heb de benodigde bestanden, alleen krijg ik van Snapchat online constant de melding dat deze functie nog niet beschikbaar is in mijn regio (let wel: evenement is op 10km van Landgraaf). Met wie kan ik contact opnemen hierover? Hoe heeft KPN dit opgelost?

Met vriendelijke groet,

Melvin

3 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Ik ga er van uit dat KPN een samenwerkingsverband is aangegaan met snapchat.
Ik zie in ieder dorp waar ik langskom tegenwooridg zo'n geotag. Het lijkt mij dus geen bijzondere procedure te moeten zijn geweest, echter vang ik via Snapchat voortdurend bot en reageert hun contactcentrum behoorlijk traag.
Reputatie 7
Badge +6
Hi @Melvin R,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! :D

Ik ben met je eens dat het geen bijzonder proces moet zijn (lijkt mij) om een geotag te creëren. Het is voor mij lastig om te achterhalen hoe dat binnen KPN gerealiseerd is. Zoals SjorsK terecht zegt vermoed ik ook dat KPN een samenwerkingsverband hiervoor aangegaan is. De beste hulplijn voor deze kwestie is in mijn ogen dan ook de helpdesk van Snapchat zelf.

Na wat onderzoek via o.a. Google kwam ik op deze pagina terecht. Hebt u deze instructies ook gevonden?

Reageer