Welkom op het Zakelijk KPN Forum

  • 28 April 2022
  • 0 reacties
  • 65 keer bekeken
Welkom op het Zakelijk KPN Forum
Reputatie 3
Badge
  • Mark, Rick, Wesley, Mohammad, Leroy & Matthew
  • 42 reacties

Welkom op het Zakelijk KPN Forum… wanneer u al eens een eigen topic heeft aangemaakt bent u waarschijnlijk met deze woorden begroet. Maar wie zijn het eigenlijk die u begroeten? In dit topic stellen wij ons graag aan u voor.

 

Zakelijk KPN Forum

Het Zakelijk KPN Forum wordt beheerd en onderhouden door het KPN Webcare Team ZM. Wij zijn een klein team met kennis over verschillende zakelijke producten van KPN, of hebben intern lijntjes om deze informatie te kunnen achterhalen. Op werkdagen zijn wij binnen kantooruren actief op het forum, maar dit is niet het enige wat wij doen.

 

Socials

Naast het Zakelijk KPN Forum zijn wij ook actief op Twitter, Facebook en LinkedIn, wanneer de communicatie van het ene platform naar het andere platform verplaatst, is de kans groot dat wij al van het vraagstuk op de hoogte zijn. Waar u ons ook spreekt, u bent altijd met hetzelfde team in gesprek.

 

Hoe ziet onze dag er uit

Per medewerker ervaren wij dagelijks een dynamische workload. Van het schrijven van een blog, naar het behandelen van een vraag via Twitter tot het reageren op een compliment op LinkedIn. Zo blijft het werk afwisselend en uitdagend. En hoe afwisselender de vragen, hoe actiever wij zijn in het vergaren van kennis om de dienstverlening zo goed mogelijk te kunnen bieden.

 

Wat kunt u van ons verwachten

Natuurlijk helpen we elke klant via elk kanaal zo goed mogelijk. Op het Zakelijk KPN Forum is het wel de bedoeling dat de community elkaar helpt, maar natuurlijk houden wij ook een oogje in het zeil. Mocht een reactie uitblijven, of het een directe KPN gerichte servicevraag zijn, zal er door een van de moderators contact met u worden opgenomen. Aangezien wij een kans aan de community willen geven, kan dit in de regel iets langer duren dan via Twitter of Facebook waar wij doorgaans binnen 30-60 minuten reageren.

Heeft u nog vragen, laat een reactie achter of maak een nieuw topic aan. 🙂


0 reacties

Geen reactie

Reageer