Vraag

Domeinen verhuizen

  • 10 oktober 2016
  • 1 reactie
  • 119 keer bekeken

Hoi,

5 oktober is de verhuizing van onze beide domeinen in gang gezet. De codes en dergelijke zijn allemaal al ingevoerd en we kunnen inloggen op de Cloud dienst van KPN.

Nu vroeg ik mij af, krijg je er ook bericht van of zo als je domein definitief is verhuisd?

Ik moet nog het webhostingpakket erbij bestellen namelijk, maar volgens de klantenservice was het beter om eerst de domeinen te bestellen, omdat het om twee verhuizingen gaat en dan als het abonnement loopt pas de webhosting nog aan te schaffen.

Graag uw reactie inzake of KPN een e-mail of iets dergelijks stuurt als de verhuizing is afgerond.

Bij voorbaat dank.
Rosa

1 reactie

Reputatie 6
Badge +5
Hoi Rosa,

U krijgt geen bericht dat de verhuizing definitief is afgerond. Vanaf het moment dat u de code hebt ingevoerd kan een verhuizing 5 dagen duren. In de praktijk zien we dit eigenlijk bijna nooit en gaat het een stuk sneller. Gezien u dit bericht gisteravond heeft geplaatst, zou ik zeggen dat de verhuizing al definitief is.

Dit kunt u wel nog controleren! Dat doet u door uw WHOIS op te vragen. Als u op deze website uw domeinnaam invult, ziet u uw WHOIS.
Domeinen die bij KPN gehost zijn geven het volgende aan:

NS17.KPN.NET
NS18.KPN.NET

Als u dit ziet staan, is de verhuizing afgerond! 🙂 Qua webhosting raad ik u Webhosting Online Linux aan. Als u mij een privébericht stuurt met een van de domeinen die u bij ons heeft aangeschaft, wil ik dit wel voor u regelen.:)

Reageer