Beantwoord

domeinnaam kuizenga.nl

  • 23 april 2018
  • 4 reacties
  • 174 keer bekeken

ik zie dat kuizenga.nl 26-04-2018 vrijkomt, deze domeinnaam staat bij domainorder te koop, ik weet dat u deze domeinnaam uit qarantaine kunt halen, wilt u dit doen zodat wij deze domeinnaam kunnen registrren ? ik snap dat hieraan kosten zijn verbonden. u kunt mij bereiken op 06****.
icon

Beste antwoord door marvinh 23 april 2018, 12:59

Beste @klaasbrink,Ik denk niet dat KPN dit domein uit de quarantaine gaat halen. Ze zouden het kunnen doen, maar de oorspronkelijke hosting partij is Planet Media Group N.V. Uit quarantaine halen doen registrars alleen op verzoek van de oude eigenaar, juist om te voorkomen dat iedereen elke registrars gaat aanschrijven om een domein te bemachtigen.
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 4
Badge +2
Beste @klaasbrink,

Ik denk niet dat KPN dit domein uit de quarantaine gaat halen. Ze zouden het kunnen doen, maar de oorspronkelijke hosting partij is Planet Media Group N.V. Uit quarantaine halen doen registrars alleen op verzoek van de oude eigenaar, juist om te voorkomen dat iedereen elke registrars gaat aanschrijven om een domein te bemachtigen.
Reputatie 6
Badge +5
Goedemiddag @klaasbrink,

Wat @marvinh zegt klopt als een bus. Om domeinkapingen te voorkomen halen wij domeinnamen alleen uit quarantaine op verzoek van de oude eigenaar. Het domein blijft uiteraard niet eeuwig in quarantaine staan.

Ik zal het voor dit specifieke domein controleren en kom hier morgen op terug🙂
Reputatie 4
Badge +2
Beste @klaasbrink, misschien ter extra informatie; het domein komt vrij op 28-04-2018 tussen 16:13 en 17:13 (Bron: sidn.nl). Je kan du trachten het domein zelf tussen deze tijd te registreren bij een hosting partij of natuurlijk een bieding uitbrengen via domainorder.nl, zodat zij het domein "dropcatchen".
Reputatie 6
Badge +5
Beste @klaasbrink, misschien ter extra informatie; het domein komt vrij op 28-04-2018 tussen 16:13 en 17:13 (Bron: sidn.nl) Dit klopt inderdaad 🙂 Ik heb toch even een dubbelcheck gedaan.

Reageer