Beantwoord

Https

 • 26 mei 2016
 • 4 reacties
 • 231 keer bekeken

Is er voor de huidige clouddiensten (webhosting) al HTTPS SSL beschikbaar...? Wordt steeds noodzakelijker ivm ranking in Google...?
icon

Beste antwoord door Lindsay 18 april 2018, 14:21

Goedemiddag @Ed1966,Er staat op dit moment een topic live met een

gebruikersinstructie voor het installeren van SSL op Webhosting Online Linux! 🙂
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Dag 
 • , sorry voor deze late reactie. Om de laatste status te achterhalen heb ik eerst contact opgenomen met de verantwoordelijke afdeling. In https:///t5/Cloud-technische-vragen/Webhosting-Unix-ondersteuning-HTTPS-SSL-certificaten/m-p/6694#M1116 heb ik eerder aangegeven dat SSL op de "roadmap" staat bij innovatie om aan te bieden aan onze klanten. Er vinden een hoop ontwikkelingen plaats op het gebied van cloud, daardoor zijn er bepaalde prioriteiten gesteld. Hierdoor is het invoeren van SSL ook uitgesteld gekomen. De huidige productmanager van webhosting is op de hoogte van de wens en behoefte naar SSL. Het streven is om de mogelijkheid dit jaar nog aan te gaan bieden. Pin mij daar niet aan vast, het zou ook begin volgend jaar kunnen worden als er zaken tussen komen.

  Indien SSL op het moment een deal-breaker is, kan ik u alleen maar met alle goede bedoelingen doorverwijzen naar een andere hosting provider. Op (zeer) korte termijn krijgen wij de mogelijkheid dus nog niet. Ik had graag ander nieuws willen brengen!
 • Oke, dank voor je feedback. Omdat SSL door Google nu al mee wordt genomen bij bepaling vd ranking zullen we asap migreren naar een andere provider. Dank voor je eerlijke antwoord.
  Reputatie 7
  Badge +11
  Uw reactie en motivatie om naar een andere hosting provider te vertrekken begrijp ik heel goed. Uw signaal heb ik daarom ook doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling. Het is natuurlijk niet goed dat klanten vertrekken vanwege het missen van deze functionaliteit. Bedankt voor uw feedback.
  Reputatie 6
  Badge +5
  Goedemiddag @Ed1966,

  Er staat op dit moment een topic live met een
  gebruikersinstructie voor het installeren van SSL op Webhosting Online Linux! 🙂

  Reageer