Beantwoord

KPN domein wil niet koppelen met Wordpress

  • 17 april 2017
  • 2 reacties
  • 464 keer bekeken

Hallo,

Het aanvragen van mijn domeinnaam heb ik via KPN gedaan, maar deze koppelen met Wordpress gaat erg moeizaam. Wordpress geeft aan: De naamserver-bestanden van (domeinnaam) moeten worden geconfigureerd. Hoe kan ik dit oplossen, ik heb de stappenplan, wat op de pagina gedaan, dit bracht echter geen verschil. In alle eerlijkheid, ik ben absoluut geen pc kenner.

Alvast bedankt!
Inna
icon

Beste antwoord door SjorsK 17 april 2017, 22:44

Je moet de A records zodanig in stellen dat ze naar het IP adres van je wordpress webhost verwijzen. Je wordpress webhost levert dit IP adres op.Daarnaast raad ik aan om de TTL(Time to Life) zo laag mogelijk in te stellen, hierdoor kan je namelijk sneller wijzigingen doorvoeren. Nadat alles goed werkt kan je de TTL verhogen.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Je moet de A records zodanig in stellen dat ze naar het IP adres van je wordpress webhost verwijzen. Je wordpress webhost levert dit IP adres op.

Daarnaast raad ik aan om de TTL(Time to Life) zo laag mogelijk in te stellen, hierdoor kan je namelijk sneller wijzigingen doorvoeren. Nadat alles goed werkt kan je de TTL verhogen.
Reputatie 7
Badge +11
Hi Inna, welkom op het zakelijke forum van KPN :)

@SjorsK geeft het juiste advies! De nameserver kan niet aangepast worden bij KPN. Maar zoals hij zegt kan de domeinnaam gekoppeld worden met DNS A-records. Hebt u dit stappenplan op de website van Wordpress hiervoor gevonden? Ik hoor graag of het is gelukt! 😃

Reageer