Beantwoord

verhuistoken opvragen

  • 8 oktober 2016
  • 3 reacties
  • 554 keer bekeken

Beste lezer,
Mijn domein geursen.nl is momenteel ondergebracht bij de clouddienst van KPN.
Ik wil graag een token/autorisatiecode aanvragen om mijn domeinnaam te verhuizen naar een andere hostingorganisatie, maar via de website is daar niet achter te komen.
Hoe kan ik daar aankomen?
Met vriendelijke groet,
Jan Geursen
icon

Beste antwoord door Lindsay 10 oktober 2016, 13:31

Hallo Jan!Welkom op het Zakelijk KPN Forum, fijn dat u ons gevonden hebt :)

Die code kan ik uiteraard voor u regelen, alleen staat het domein op dit moment niet netjes op uw gegevens geregistreerd. Dit betekent dat als ik nu een code langs uw WHOIS gegevens stuur, deze niet bij u terecht komt. Maar geen zorgen, dat gaan we fiksen!U kunt de registratie van uw domeinnaam aanpassen via een WHOIS Forumulier. En, 2 vliegen in 1 klap, u kunt in het opmerkingenveld meteen aangeven dat u een verhuiscode wilt ontvangen!Klik hier voor het formulier en de instructies. Geeft u nog even een gil als het is gelukt?

We gaan u natuurlijk wel missen bij KPN. Mocht ik u kunnen helpen met onze andere hosting producten (ik zie nu dat u het oude Eigen Site en Mail gebruikt), dan hoor ik het graag!
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Hallo Jan!

Welkom op het Zakelijk KPN Forum, fijn dat u ons gevonden hebt :)
Die code kan ik uiteraard voor u regelen, alleen staat het domein op dit moment niet netjes op uw gegevens geregistreerd. Dit betekent dat als ik nu een code langs uw WHOIS gegevens stuur, deze niet bij u terecht komt. Maar geen zorgen, dat gaan we fiksen!

U kunt de registratie van uw domeinnaam aanpassen via een WHOIS Forumulier. En, 2 vliegen in 1 klap, u kunt in het opmerkingenveld meteen aangeven dat u een verhuiscode wilt ontvangen!

Klik hier voor het formulier en de instructies. Geeft u nog even een gil als het is gelukt?
We gaan u natuurlijk wel missen bij KPN. Mocht ik u kunnen helpen met onze andere hosting producten (ik zie nu dat u het oude Eigen Site en Mail gebruikt), dan hoor ik het graag!
Beste Lindsay,
Het WHOIS-formulier is verwerkt, daar heb ik een melding van ontvangen. In de worsteling met het formulier heb ik echter verzuimd om te vragen om een verhuiscode. Is dat nog te regelen?
Dank voor de medewerking.
Jan Geursen
Reputatie 6
Badge +5
Hoi Jan,

Super! Dat is absoluut nog te regelen 🙂
Ik heb zojuist de verhuiscode naar u verzonden. Deze heeft u met een kwartiertje in uw postvak.
Kan ik u verder nog van dienst zijn?

Reageer