Vraag

website publiceren

  • 5 augustus 2016
  • 2 reacties
  • 79 keer bekeken

Hoe publiceer ik mijn website want probeerde het te veranderen naar forwarding maar is niets verandert of de site verdwijnt volledig(wordpress)

2 reacties

Reputatie 4
Badge +1
Hi Dylaanp,

welkom op het Zakelijk Forum! U kunt uw website gemakkelijk publiceren via de knop in uw dashboard. Maar misschien is er iets anders aan de hand. Stuur uw domein of contact E-mail adres in een privébericht. Dan ga ik direct voor u kijken.
Reputatie 4
Badge +1
Bedankt voor uw gegevens. De knop 'publiceren' ziet u alleen bij de initiële plaatsing van een element(pages/posts). Daarna staat er 'Update' (zie afbeelding). In uw geval werkte deze handeling niet. Maar dat had te maken met een instelling in de cp omgeving. Op het internet werd de verkeerde map ingeladen waardoor er helemaal niets zichtbaar was. De website zal nu weer online komen. Het heeft wel een klein uurtje nodig voordat de website volledig werkt.


Ik begrijp dat u ook een forwarding wilt instellen. Dat kunt u doen in cp.online.kpn.com via Websites -> Web -> bewerken. Hoe heeft u deze forwarding in gedachten? Misschien kan ik daar ook bij helpen.

Reageer