Beantwoord

Wordpress

  • 22 november 2017
  • 4 reacties
  • 883 keer bekeken

Is het mogelijk dat KPN op een bestaande site Wordpress installeert, zodat ik de site kan aanpassen/vernieuwen? De site draait bij KPN uiteraard.
icon

Beste antwoord door SjorsK 24 november 2017, 21:34

Mijn persoonlijk advies is om eerst alle content veilig te stellen, vervolgens wordpress te installeren en dan alles er weer op te plaatsen (Dit is de snelste klap). Vervolgens kan je gaan kijken naar een mooi thema/branding.Uiteraard is het ook mogelijk om van te voren al naar Branding te kijken (Voor grotere bedrijven raad ik dat absoluut aan).
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 6
Badge +5
Hi @galaxi!

Het is absoluut mogelijk om Wordpress te installeren in een bestaande Webhosting Online webruimte. ☺️ U kunt hierin alleen niet de huidige site importeren, tenzij het al een Wordpress site is.

Platte tekst en plaatjes kunt u natuurlijk wel kopiëren/opslaan en gebruiken.

Is het al een Wordpress website die elders is gemaakt? En welk webhosting product neemt u af bij ons?
Hi Linday,
Dank voor je reactie.
We hebben "eigen site en mail" en het in een zelfgebouwde site in Microsoft Frontpage.

Groet, Marcel Kooijman
Reputatie 5
Badge +5
Hi Marcel,

Lindsay is afwezig en kan uw vraag niet beantwoorden. Vandaar dat ik er even tussen spring. Met Eigen site&mail kunt u helaas geen Wordpress gebruiken en hebt u ook geen php. Ik raad u aan om over te stappen op Webhosting Online en daar Wordpress te installeren.

Wat u wel kunt doen is de afbeeldingen en tekst van uw huidige website overzetten op een template in Wordpress. Zo kunt u een vernieuwde website creëren en makkelijk aanpassen naar eigen inzicht.
Reputatie 7
Badge +6
Mijn persoonlijk advies is om eerst alle content veilig te stellen, vervolgens wordpress te installeren en dan alles er weer op te plaatsen (Dit is de snelste klap). Vervolgens kan je gaan kijken naar een mooi thema/branding.

Uiteraard is het ook mogelijk om van te voren al naar Branding te kijken (Voor grotere bedrijven raad ik dat absoluut aan).

Reageer