Beantwoord

Naam van afzender MFA sms token wijzigen

  • 15 september 2018
  • 2 reacties
  • 378 keer bekeken

  • Topper in wording
  • 9 reacties
Hallo,
Na het inschakelen van MFA per sms voor Office 365, wordt er een sms gestuurd met als afzender Microsoft.
Is het mogelijk de naam "Microsoft'' te veranderen in de naam van je eigen bedrijf?
Hoor het graag!
icon

Beste antwoord door SjorsK 16 september 2018, 09:36

Op het eerste gezicht is dit geen standaard optie in de "Gratis" variant die geboden wordt met Office365, maar het lijkt wel een optie te zijn in Azure MFA (Beschikbaar tegen meerprijs), daar bestaat de optie voor aanpassen van nummerweergaven voor telefoon gesprekken vermeld (Het is ook aannemelijk dat dit ook is voor SMS'en maar dat kan ik niet garanderen 😉 ).Zowiezo wordt het stoeien met duurdere licenties die ongeveer 1.20,- per gebruiker per maand kosten. Als het de meerprijs waard is zou ik zeggen, neem het in overweging. Zo nee dan is het antwoord nee.Bron: https://docs.microsoft.com/nl-nl/azure/active-directory/authentication/concept-mfa-licensing
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Op het eerste gezicht is dit geen standaard optie in de "Gratis" variant die geboden wordt met Office365, maar het lijkt wel een optie te zijn in Azure MFA (Beschikbaar tegen meerprijs), daar bestaat de optie voor aanpassen van nummerweergaven voor telefoon gesprekken vermeld (Het is ook aannemelijk dat dit ook is voor SMS'en maar dat kan ik niet garanderen 😉 ).

Zowiezo wordt het stoeien met duurdere licenties die ongeveer 1.20,- per gebruiker per maand kosten. Als het de meerprijs waard is zou ik zeggen, neem het in overweging. Zo nee dan is het antwoord nee.

Bron: https://docs.microsoft.com/nl-nl/azure/active-directory/authentication/concept-mfa-licensing
Reputatie 1
Badge +1
Goedemiddag @Alta,

Bedankt @Sjoerd Eegerdingk, dat klopt! Dit is inderdaad geen optie in de variant die wordt meegeleverd met het Office 365 pakket dat KPN levert. Indien u na het lezen van de prijzen waar SjorsK naar verwijst nog wilt weten hoeveel het exact kost, kunt u bellen met Microsoft via: 020 500 1500.

Reageer