Vraag

Volledige DKIM CNAME Instellingen externe Domeinnaam

  • 4 januari 2017
  • 2 reacties
  • 447 keer bekeken

Hallo,

Via KPN gebruik ik Exchange online. Vanuit het Exchange beheerderspanel haal ik de cname records voor het instellen van DKIM op het domein (deze staat extern bij transip). Helaas wordt alleen het cname record zelf getoond en niet de hostname. De informatie is niet geheel volledig en ik krijg de DKIM verificatie niet werkend.

Op het blog van Microsoft worden waarden voor dkim weergegeven, echter die verschillende nogal voor de verschillende sites. https://technet.microsoft.com/en-us/library/mt695945(v=exchg.150).aspx
Met name voor wat betreft het gebruik van de hostname.

Kan KPN een how-to aangeven voor het zelf toevoegen van DKIM CNAME records? Of weet iemand een plek waar deze instellingen al staan. Een goed screenshot van juiste instellingen zou al voldoende zijn.

Alvast bedankt,
Walter

2 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Dag Walter,

We hebben in een ander topic al contact met u gehad. Het is inderdaad een goed idee om hier meer informatie te geven over DKIM. We gaan kijken of we op het forum hier iets voor kunnen doen.

Op de website van KPN is hier inmiddels een pagina over verschenen. Is deze informatie niet voldoende denkt u? Ik hoor het graag.
Reputatie 1
Badge
@Walter Ik heb je even een prive bericht gestuurd. Ik snap je probleem met het juist opstellen van de key ik heb er ook een aantal uurtjes aan moeten besteden. Denk je dat je het record volledig heb dan inderdaad Tim's advies opvolgen om het vervolgens via de Servicedesk te laten toevoegen helaas zit er een bug in CP waardoor dit niet gaat.

Reageer