Webadres toevoegen Office 365

  • 30 July 2017
  • 4 reacties
  • 265 keer bekeken

Ik lees dat je diverse url's kunt aanmaken. Nu heb ik er al een aantal. Kunnen die zomaar geïmporteerd worden? Zo ja, hoe doe ik dat als ik dat wil en zitten daar (extra) kosten aan vast. Interesse gaat uit naar Office 365 premium.

4 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi Paul Janssen,

Welkom op het zakelijk forum van KPN!

Begrijp ik goed dat u een aantal domeinnamen hebt geregistreerd en deze graag naar KPN wil verhuizen? Met als doel dat u gebruik kunt maken van office 365?

Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Reputatie 7
Badge +6
Je kan gratis extra domein namen aan office365 toevoegen die je kan gebruiken voor (secondaire) mail adressen. Let er wel op, met office365 betaal je per account(!)

Om een domain toe te voegen ga je naar de office365 admin panel en klik je hier:Daarna is het een kwestie van de stappen volgen 🙂
Dank alvast. Wat zijn de kosten om extra account toe te voegen? En hoe zorg ik ervoor dat die van de huidige provider bij KPN komen?
Reputatie 7
Badge +6
Dank alvast. Wat zijn de kosten om extra account toe te voegen? En hoe zorg ik ervoor dat die van de huidige provider bij KPN komen?

Dit zijn de kosten voor office 365:Daarnaast heb je de volgende gratis opties:
1: Een alias voor een bestaand account (Alternatief mail adres)
2: Een "shared" mailbox (een gedeelde mailbox met een eigen mail adres).

Om gebruik te maken van je domein hoef je het niet over te dragen naar KPN, het is echter wel makkelijker om de volledige ondersteuning op een bij een betrouwbare partner te hebben.

Reageer