Beantwoord

4K

  • 11 May 2021
  • 2 reacties
  • 77 keer bekeken

Heel simpel: Hoe kom ik aan een 4K ontvanger. Nergens te vinden, maar wel als nieuw abonnee. Maar hoe als trouw-abonnee?

 

icon

Beste antwoord door Rick S. 12 May 2021, 11:36

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @John Geelhoedt ,
 

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Als ik je goed begrijp probeer je een 4K tv-ontvanger aan het pakket toe te voegen maar tot nu toe nog zonder succes, toch? 


Op dit moment is er wereldwijd een tekort aan 4K tv-ontvangers, waar ook de stremming in het Suezkanaal een rol in heeft gespeeld. Dit tekort heeft ervoor gezorgd dat we maatregelen hebben moeten nemen om niet helemaal zonder te komen zitten. Daarom is er besloten om op dit moment alleen aan nieuwe klanten maximaal 1 4K tv-ontvanger te leveren. Voor bestaande klanten is het daarom nu niet mogelijk om de 4K optie aan het pakket toe te voegen en nieuwe 4K ontvangers leveren. Onze excuses voor het ongemak! 

Reputatie 7
Badge +6

Overigens is het probleem wat groter dan alleen 4K ontvangers, er bestaat namelijk een wereldwijd chip-tekort dat veroorzaakt is door de verandering in de vraag naar chipdragers sinds Corona. Gecombineerd met een tijdelijke productiestop ivb met corona en natuurlijk de groei van chipdragers in de markt zorgt ervoor dat er simpelweg niet meer genoeg chips zijn voor alle producten. 

 

Reageer