Instellen van uw iTV-afstandsbediening voor KPN zakelijk

  • 17 April 2018
  • 0 reacties
  • 5820 keer bekeken
Instellen van uw iTV-afstandsbediening voor KPN zakelijk
Reputatie 7
Badge +11
  • Allesweter
  • 3490 reacties

Bijgewerkt: april 2021

De afstandsbediening wordt gigantisch onderschat. Uw meest trouwe hulpmiddel vanachter de toonbank. Stopzetten, terugspoelen en nog even dat fantastische doelpunt opnieuw te beleven. Wat gebeurt er als uw afstandsbediening even niet lekker werkt? Juist, een uitdaging. En zie dan maar de sfeer in de sportkantine gezellig te houden.

Met de Interactieve TV afstandsbediening kunt u, behalve de tv-ontvanger, ook uw televisie bedienen. De volgende functies kunt u bedienen:

Televisie op standby zetten of van standby afhalen
Volume bedienen (het geluid van de televisie harder of zachter zetten)
Geluid uitzetten (stil of mute)
Inputkanaal veranderen (HDMI 1, HDMI 2, AV1 etc..)

 

Uw afstandsbediening koppelen

Er zijn verschillende methodes om uw iTV afstandsbediening te koppelen aan uw televisie. Zo zijn er per pakket/abonnement verschillende instructies voor het koppelen en instellen van de afstandsbediening. Het is dus eerst belangrijk om te checken wat voor pakket u precies heeft. Check hiervoor uw factuur en/of de omschrijving in MijnKPN. Hieronder verwijzen we u naar de juiste instructiepagina. 
 

  • Kleinzakelijk Hussel Internet

Als u een Kleinzakelijk Hussel Internet pakket met interactieve tv heeft kunt u terecht op de pagina Afstandsbediening afstemmen of koppelen. Op deze pagina kiest u eerst de afstandsbediening die u heeft. Er zijn namelijk een aantal soorten afstandsbedieningen met elk eigen instructies. En het klinkt misschien gek, maar welke afstandsbediening u heeft bepaalt u op basis van het uiterlijk van de afstandsbediening. Als u de juiste afstandsbediening aanklikt verschijnen de betreffende instructies. 
 

  • KPN EEN MKB 

Voor het KPN EEN MKB pakket zijn er minder mogelijkheden. Voor dit pakket wordt er namelijk maar één soort afstandsbediening geleverd. De instructies voor het koppelen van de afstandsbediening van dit pakket zijn te vinden op de pagina Afstandsbediening instellen. Aan de hand van het stappenplan begeleiden we u bij het instellen. 

 

Afstandsbediening doet het niet

Het kan voorkomen dat uw afstandsbediening niet goed of helemaal niet meer reageert. De eerste stap is dan om te controleren of de afstandsbediening goed is ingesteld/gekoppeld. Werkt dit niet, kijk dan op de pagina De afstandsbediening doet het niet. Als blijkt dat de afstandsbediening met de tips van deze pagina ook niet werkt moet er een nieuwe afstandsbediening aangevraagd worden. Voor een nieuwe afstandsbediening voor het Kleinzakelijk Hussel Internet kan dit via de pagina nieuwe afstandsbediening aanvragen. Als u een nieuwe afstandsbediening voor het KPN EEN MKB pakket nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. 

 


 

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer