KLEINZAKELIJK

KPN introduceert TV+

  • 31 January 2023
  • 0 reacties
  • 129 keer bekeken
KPN introduceert TV+

Live tv kijken en het streamen van uw favoriete films, series en documentaires. Het komt allemaal samen met het nieuwe Kleinzakelijk TV+. Met de nieuwe Kleinzakelijk TV+ Box kijkt u live tv zoals u gewend bent en brengen we al uw favoriete streamingsdiensten op 1 scherm samen. Kies uit 1 van de 2  abonnementen en krijg toegang tot eindeloos veel entertainment. 

 

Nieuwe abonnementsvormen
U kunt kiezen uit 2 verschillende abonnementen. Kies Kleinzakelijk TV+ met tv-zenders en kijk uw favoriete streamingsdiensten en tv-zenders.
Kijkt u geen tv zenders, maar is streamen voor u de ideale manier van entertainment? Kies dan Kleinzakelijk TV+ alleen streamen. Het is tussentijds mogelijk om tussen deze abonnementsvormen te wisselen. Let op, u hebt hiervoor een abonnement nodig van de betreffende streamingsdienst.
 


Updates
Onze nieuwe Kleinzakelijk TV+ Box is altijd up-to-date, op deze manier maakt u altijd gebruik van de nieuwste mogelijkheden en technologie.
 


Android TV
Onze Kleinzakelijk TV+ Box heeft als besturingssysteem Android TV. U heeft meteen toegang tot uw favoriete apps, zoals Netflix, HBO Max, Disney+ of NPO Start. Er zijn heel veel apps beschikbaar. Er is keuze uit meer dan 5.000 apps met Google Play.
Ook kan u praten met de Google Assistent en zo eenvoudig naar uw favoriete zender schakelen, of uw favoriete film of serie zoeken.
Met de ingebouwde Chromecast, cast u gemakkelijk vanaf uw telefoon, tablet of laptop naar uw tv. Met Chromecast built-in stuurt u a foto’s, video’s of games rechtstreeks naar de tv.

 

4K Ultra HD & HDR

Onze KPN TV+ Box heeft ondersteuning voor 4K Ultra HD, HDR en Dolby Atmos.
Zo ervaart u uw favoriete films, series en programma's in uitstekende kwaliteit.


Bluetooth en wifi ondersteuning

De Kleinzakelijk TV+ Box heeft wifi, daarmee is het mogelijk om draadloos gebruik te maken van de Kleinzakelijk TV+ Box.
Ook is er bluetooth ondersteuning, zo kunt u de TV+ gemakkelijk wegwerken. Door de bluetooth verbinding kan de afstandsbediening gebruikt worden zonder dat u deze rechtstreeks op de TV+ box moet richten.

 

 

Voor iedereen beschikbaar
Kleinzakelijk TV+ is alleen beschikbaar in combinatie met de nieuwste Zakelijk Internet abonnementen. Als u overstapt op een van de nieuwe Zakelijk internet abonnementen gaat u een nieuw jaarcontract aan. Kleinzakelijk TV+ is alleen beschikbaar bij deze nieuwe proposities.
Kijk in de MijnKPN app op uw mobiel of tablet bij 'aanbod' of het mogelijk is om over te stappen naar de nieuwe Zakelijk Internet propositie inclusief Kleinzakelijk TV+.
Kunt u Kleinzakelijk TV+ niet vinden in de MijnKPN app? Dan is het via onze klantenservice (0800-0403) mogelijk om de mogelijkheden te bespreken, of maak een nieuw topic aan op het Zakelijk KPN Forum.
 



Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer