Welkom op het

Zakelijk KPN Forum

Recent online
Zakelijk KPN Forum - Indexpagina
Vraag

Dongel of GPRS pins KPN


Bij onze hockeyclub maken we gebruik van een kassasysteem en een PIN-apparaat. Het PIN-apparaat is via het kassasysteem verbonden met internet (via de Experia).

Bij de club zijn we sinds kort overgegaan op cashless betalen. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk. Het is dan belangrijk dat er altijd verbinding is met het internet. Het kassasysteem kan uitgerust worden met een extra verbinding waarna (automatisch) overgeschakeld kan worden als de vaste internetverbinding uitvalt.

Onze ervaring is dat het vaste internet minimaal uitvalt, maar we willen toch een backup mogelijkheid maar wel tegen lage kosten. De leverancier van het kassasysteem adviseert pins van KPN. Volstaat een normale dongel ook niet. Wie kan ons het beste adviseren.

1 Reactie

Reputatie 4
Badge +2
Hi jangelopoulos,

Welkom op het zakelijk forum van KPN!

Uiteraard wil ik u het beste advies geven. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik uw kassasysteem niet ken en ik het daarom lastig vind om advies te geven over de dongel. U geeft aan een dongel te overwegen voor uw kassasysteem en ik weet dat dit in veel gevallen mogelijk is. Als uw kassasysteem een dongel ondersteunt dan kunt u dat uiteraard bij KPN aanschaffen.

Hebt u ook mobiel internet overwogen? Dan hebt u namelijk een internet verbinding over het 4G netwerk van KPN. Uw kassasysteem moet dit dan wel ondersteunen. Op de website van KPN vindt u meer informatie over mobiel internet.

Reageer