Sticky

Maak kennis met de KPN Zapper App

  • 27 juli 2016
  • 0 reacties
  • 3685 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +11
  • KPN Medewerker
  • 3505 reacties

KPN Zapper: drie veel gebruikte functies

De KPN Zapper App is gratis onderdeel van KPN ÉÉN en het Ondernemerspakket. Deze smartphone app is de afstandsbediening van uw telefooncentrale en hiermee bepaalt u eenvoudig uw persoonlijke bereikbaarheid. Maar wat betekent dit nu concreet?

Drie veel gebruikte functies van de KPN Zapper op een rij:

Driegesprek opzetten
U voert een telefoongesprek en het blijkt handig om een collega, klant of leverancier ook deel te laten nemen. Met de KPN Zapper voegt u eenvoudig een derde persoon toe aan uw gesprek, door deze te kiezen uit de contactenlijst op uw smartphone.

Bepalen voor wie u wel en niet bereikbaar bent
In uw vrije tijd of tijdens belangrijke vergaderingen wilt u niet door iedereen gebeld worden. Met de KPN Zapper stelt u zelf in bij welke oproepen uw toestel overgaat. Bijvoorbeeld alleen bij een telefoontje van uw vriend(in) of die ene collega of klant.

Gesprek overzetten van vast naar mobiel
U bent in gesprek op uw vaste toestel en wilt in de auto stappen voor het gesprek afgerond is. Terugbellen is niet langer nodig, met de KPN Zapper verplaatst u een gesprek van of naar uw mobiele toestel.

Alles over de KPN Zapper in een video
In deze instructie video laten we u zien hoe u de KPN Zapper app installeert en gebruikt. De video vertelt ook wat u kunt doen wanneer u op zoek bent naar uw login gegevens.

Downloaden
De KPN Zapper App is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. Via de app store van Apple en de Android Market wordt de app eenvoudig en gratis geïnstalleerd.
- Download de KPN Zapper voor iOS
- Download de KPN Zapper voor Android

Handige links:
- Internet & Bellen: Bent u reeds bekend met stercodes?
- Internet & Bellen: MijnKPN uitgelegd
- Forum: Introductie het zakelijk forum KPN
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen

0 reacties

Geen reactie

Reageer