Vraag

AFGESLOTEN VAN KOPER AANGEALOTEN OP GLASVEZEL TERWIJL ER GEEN GLASVEZEL LIGT IN MIJN WONING

  • 19 February 2021
  • 2 reacties
  • 51 keer bekeken

Beste KPN,

Ondertussen zijn we 5 dagen verder zonder internet. Zelf heb ik een bedrijf waarvoor ik een vaste computer gebruik. En mijn vrouw werkt voor justitie en politie ( stabiel internet nodig voor vergaderingen ) . Er is een ticket aangemaakt die maar niet geactiveerd word , ik word al de hele week van het kastje naar de muur gestuurd. De collega op dinsdag beloofde mij internet binnen 12 uur ( nooit wat van gehoord meer en zoals duidelijk geen internet) woensdag wederom contact gehad en die gene beloofde mij binnen 24 uur internet . Ondertussen zijn we 5 dagen verder. Zonder maar enig uitzicht op internet/televisie thuis ( alleen dat ze er mee bezig zijn zonder er een tijdlimiet aan te geven. Dit is in het kort .

 

AUB graag contact met juiste persoon 

 

Met vriendelijke groet,

Bas Bekkers


2 reacties

Reputatie 5
Badge +5

Hoi Bas, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

We hebben natuurlijk al contact via Social Media, maar goed dat je ook hier je verhaal deelt. Ik heb zojuist nog de status van het ticket gecheckt, maar ik heb geen update voor je. Mijn collega's van de afdeling Spoed & Herstel zoeken naar de juiste en snelste oplossing. Hopelijk is er spoedig meer duidelijkheid.

Ik stel voor dat we het contact via 1 kanaal laten verlopen, dat houdt het overzichtelijk en voorkomt dat er zaken door elkaar gaan lopen. Aangezien we de case tot nu toe op Social Media hebben behandeld, zullen we eventuele updates ook daar met je delen.

Ja allemaal leuk en aardig er word ons al de hele week beloofd dat we gebeld worden ondertussen is het bijna weekend en heeft mijn vrouw 5 dagen stil gezeten zonder te kunnen werken . Iedereen mag weten op dit forum dat we zo behandeld worden als zakelijk klant. Er is ons net telefonische beloofd dat we 16;00 worden gebeld maar blijkbaar ziet u dit dus ook niet ( dit is weer een voorbeeld van miscommunicatie binnen al jullie afdelingen) . 

Reageer