Vraag

beeindiging Ondernemerspakket

  • 18 June 2021
  • 6 reacties
  • 98 keer bekeken

In april hebben wij bericht ontvangen van de beeindiging van het ondernemerspakket. Wij hebben volgens de inloggegevens in mijn KPN een KleinZakelijk Internet abonnement internet en bellen. Onze kerk zendt momenteel de diensten live uit en internet is een must. Kunt u mij aangeven of met het huidige abonnement dit is geborgd na 1 augustus?


6 reacties

Reputatie 5
Badge +10

Hi @Goede Herderkerk Oldebroek,

Welkom op het zakelijk KPN forum!
Het klopt dat het Ondernemerspakket (bijna) ten einde is. Met een actief Kleinzakelijk internet abonnement zouden jullie na 1 augustus de diensten kunnen blijven uitzenden. Ik check graag wat de huidige situatie is. Wil je mij een privé bericht sturen met postcode + huisnummer, naam van de kerk en ter verificatie het klantnummer en de laatste 4 cijfers van het IBAN rekeningnummer waar wij maandelijks van afschrijven?

Reputatie 5
Badge +10

Bedankt voor het sturen van de gewenste gegevens. Ik ben meteen gaan kijken wat voor abonnement jullie hebben en dat is inderdaad een Kleinzakelijk internet abonnement met 100 Mbit/s. Het contract loopt tot 3 augustus 2021. Dat betekend niet dat het daarna meteen stopt.  Na 3 augustus blijft het abonnement doorlopen en kan het eventueel verlengd worden met nog een jaar.

Ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord :slight_smile: . Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust!

Prima. Ik begrijp dat het abonnement automatisch wordt verlengd of verlenging daarvan bevestigd moet worden? Krijgen we daar voortijdig bericht van?

Reputatie 5
Badge +10

Het abonnement wordt niet automatisch verlengd, Na 3 augustus blijft het abonnement doorlopen en kan het eventueel verlengd worden als je daar interesse in hebt. Als je ervoor kiest om het opnieuw te verlengen, dan kun je kiezen voor een contractduur van 1, 2 of 3 jaar. Uiteraard kan ik je tegen die tijd helpen met het verlengen van je abonnement.

Prima. Wachten we dat gewoon af. 

Reputatie 5
Badge +10

Dat is goed hoor. Mocht je nog vragen hebben, dan weet je mij te vinden :slight_smile: .

Reageer