Vraag

Domeinnaam verhuizen

  • 17 May 2015
  • 3 reacties
  • 559 keer bekeken

KPN,

Ik ben al enige tijd bezig om een domeinnaam over te namen/verhuizen. Ze zeggen telkens dat ik contact moet opnemen met de houder van het domein.

De houder van de domein bestaat alleen niet meer: "Videotex Nederland N.V.".

En het contact persoon kan ik ook niets mee: "domein-ops@planet.nl". Deze nemen namelijk geen contact met me op.

Ik weet niet wat ik verder moet doen om contact te krijgen met de domeinhouder. Ik verwacht zelfs dat de domeinhouder geeneens weet dat hij een website heeft. In de bijlage zie je hoe de website er uit ziet.

Graag wil ik dit domein dus overnemen. Maar ik ben er nu al ruim een half jaar mee bezig en het lukt mij niet.

Groeten,

Martijn

3 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste Martijn,

Ik wil u graag proberen te helpen. Wellicht lukt het mij om u in contact te brengen met de domeinnaam eigenaar. Wanneer dit niet lukt, en nog wel voor het abonnement wordt betaald, kan ik helaas niets voor u doen, hopelijk kunt u dat begrijpen.

Heeft u hierover toevallig al eens contact gehad met KPN Webcare? Kunt u mij voorzien van de betreffende domeinnaam? Deze kunt u ook in een privébericht naar mij sturen.

Hi Tim,

Ik zit met hetzelfde probleem. Ik wil mijn domeinnaam vandeneersten.nl verhuizen, maar deze staat geregistreerd bij videotex. Hoe pak ik dat aan?

 

Met vriendelijke groet, 

Jaap van den Eersten

Reputatie 5
Badge +3

Hallo @jaapvandeneersten 

Deze domeinnaam beheren wij als KPN niet. Volgens de registrar gegevens zou je bij hostmaster@one.com moeten zijn om een eventuele verhuistoken op te vragen om dit domein te kunnen verhuizen naar een andere host.

Reageer