Vraag

Experia box V8 - xbox live

  • 27 June 2015
  • 2 reacties
  • 236 keer bekeken

Deze week is er op verzoek van KPN een nieuw modem geplaatst. Ons was vooraf verteld dat het alleen maar voordelen opleverde. Nu blijkt X box live van mijn zoon niet meer goed te functioneren.

Waarom is dit vooraf niet verteld. Anders hadden we er waarschijnlijk niet in toegestemd om het modem te vervangen, en is er nu nog iets aan te doen zodat x box live wel weer goed gaat werken?

2 reacties

Ik kan bijna geen verbinding met internet krijgen omdat er geen geen ip adressen beschikbaar zijn.

Bij mij is deze week een KPN experis box V8 geplaatst.

Ik had hiermee problemen omdat mijn zoon sindsdien niet meer op xbox live kon. Ik heb daarom m.b.v. informatie op het forum aanpassingen gedaan aan de instellingen. Nu kan ik dus op andere pc's niet meer op internet. Daarom de instellingen maar weer teruggezet maar het probleem is niet opgelost. Kan iemand me helpen?
Reputatie 3
Badge +3
Dag Lizet, 

Zeer vervelend dat er zich toch nadelen hebben aangediend, terwijl u was verzekerd dat deze verandering alleen maar voordelen zou hebben. Xbox Live zou gewoon moeten kunnen werken met elk modem van KPN, echter kan het zo zijn dat deze zaken ingesteld dienen te worden op uw modem.

KPN kan helaas haar medewerkers niet trainen op alle externe apparaten. Hierdoor is de ondersteuning beperkt, maar we doen natuurlijk wel ons best. 

 Op dit moment heeft u uw vraag gesteld op een forum voor zakelijke diensten. Neemt u een zakelijk product van KPN af waarop dit probleem speelt?

Op ons algemene KPN forum kunt u over dit onderwerp voor informatie vinden. Bijvoorbeeld hier: 
http://bit.ly/1u1PIM7 U kunt uw vraag ook altijd zelf hier stellen. Andere gebruikers van het KPN forum, helpen u graag op weg.

U stelt de vraag waarom u hierover niet bent geinformeerd. Medewerkers van KPN dienen natuurlijk geen toezeggingen te doen, die ze niet na kunnen komen. Het is wel erg lastig om alle externe apparaten te bespreken. Tegenwoordig hebben we allerlei apparaten die we verbinden met het internet. (telefoons, tablets, televisies, boxen en spelcomputers). Bij het vervangen van het modem, kan het de werking van alle apparaten die met dat nieuwe modem moeten verbinding, beinvloeden. 

Ik hoor heel graag uw reactie! 

Met vriendelijke groet,
Burhan

Reageer