Vraag

ExperiaBox V10 PPP bridge

  • 18 December 2015
  • 1 reactie
  • 1064 keer bekeken

Wij zijn aan het verhuizen en hebben in ons nieuwe pand al wel een ADSL2+ lijn opgeleverd maar geen modem waar we een PPPoE tunnel mee kunnen maken. Is dit mogelijk met de ExperiaBox v10? Zo niet, zouden we dan een ExperiaBox kunnen ontvangen die dat wel kan? Op het moment kunnen we onze VPN apparatuur niet koppelen waardoor we niet kunnen werken op de nieuwe locatie.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +11
Hallo johnkeates,

Welkom bij de zakelijke community van KPN!

Wat voor internet abonnement heeft u precies bij KPN? U kunt namelijk gebruik maken van de ICT Service van KPN.

Als het maar niet lukt om de VPN apparatuur aan te sluiten dan kunt u hiermee hulp op afstand krijgen.

De ExperiaBox v10 wordt op dit moment alleen geleverd voor consumenten aansluitingen en de ZZP varianten (dezelfde platform en techniek). Bij het Ondernemerspakket wordt een zakelijke variant geleverd van de ExperiaBox v8, hier zijn standaard meer mogelijkheden beschikbaar zoals het kunnen uitschakelen van de DHCP server.

Als u geen gebruik maakt van VOIP telefonie en Interactieve TV kunt u ook overwegen om een eigen router aan te sluiten.

Ik weet u niet meteen advies te geven hoe de VPN apparatuur werkend te krijgen met de ExperiaBox v10. Persoonlijk heb ik nog niet veel ervaring met de instellingen en mogelijkheden van het modem. Vandaar dat ik u voor meer ondersteuning hiermee graag doorverwijs naar de ICT Service van KPN, ik vertrouw erop dat mijn collega's daar voldoende ervaring mee hebben.

Wel ben ik erg benieuwd naar de vervolgstappen die u heeft genomen en wat daar uit is gekomen.

Reageer