Vraag

Glasvezel abonnement mogelijkheden

  • 20 May 2015
  • 1 reactie
  • 321 keer bekeken

Beste KPN,

Na heel veel gebel, contact met business partners en andere partijen ben ik nog steeds niks wijzer geworden.

In Dronten, industrie terrein Delta, ligt momenteel een glasvezel netwerk. Deze is echter tot aan de erfgrens gelegd en zal dus nog richting meterkast moeten.

Wanneer ik met 0800-0404 contact opneem krijg ik te horen dat er op deze locatie onwijs veel mogelijkheden zijn. Van particuliere tot zakelijk glasvezel abonnementen voor aantrekkelijke prijzen van ongeveer 40-60 per maand.
Wanneer ik door vraag word ik doorverwezen naar een business partner welke aangeeft dat dit allemaal niet mogelijk is en op prijzen van 300 euro uit kom met daarbij nog alle graaf/aansluitkosten.

Ik heb bij KPN en uw business partners de vraag neergelegd of ik gebruik kan maken van het glasvezel abonnement welke ik op jullie website terug vind wanneer ik zelf zorg voor de eventuele aansluiting van erfgrens tot meterkast.

Op deze vraag krijg ik nergens een duidelijk antwoord.

Is er hier iemand die een duidelijk antwoord heeft? Of mij naar het juiste loket kan doorsturen?

1 reactie

Reputatie 3
Badge +3
Goedemiddag Dane, 

Ik kan me goed indenken dat u duidelijkheid wilt, zodat u weet waaraan u toe bent als het aankomt op glasvezel. Ik help u hier graag bij! 

Wilt u me in een privébericht uw postcode/huisnummer sturen? Ik zal dan even bekijken wat er precies mogelijk is via KPN of wellicht mogelijk gaat zijn. Het kan namelijk zijn dat de aanleg nog niet volledig voltooid is. 

Ik zie uw privébericht graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Burhan

Reageer