Vraag

Hoe verhoog ik mijn IP adressen of hoe kan ik er meer krijgen

  • 3 August 2015
  • 0 reacties
  • 3625 keer bekeken

Badge +2
Het is mogelijk om het aantal IP adressen te verhogen tot een bepaald maximum. Lees hieronder meer over het aanvragen van extra IP adressen. Afhankelijk van het product dat u heeft kunt u de volgende stappen volgen.

Zakelijk ADSL:


Stuur een email naar KPN-IP-OFFICE@kpn.com. Maximale toekenning IP adressen is 16 stuks. Kosten IP wijziging € 100,- eenmalig.

LET OP!  Deze dienst wordt niet meer standaard aangeboden. Klanten worden gemigreerd naar Ondernemerspakket omgeving. In dit pakket zijn meer snelheid en faciliteiten beschikbaar.

Ondernemerspakket/Zakelijk Internet-ONLY:


Stuur een email naar Ondernemerspakket@kpn.com

Het Ondernemerspakket is een automatische leverstraat die aanvraag, wijziging en opheffing IP reeksen automatisch regelt. Maximale toekenning IP adressen is 16 stuks.

Kosten IP wijziging € 100,- eenmalig.

Voor het Ondernemerspakket) incl. voip (telefonie) moet u er echter wel rekening houden dat een uitbreiding betekent dat uw telefonie enkele dagen niet bereikbaar zal zijn omdat u een gehele nieuwe IP reeks krijgt, er worden dus geen IP adressen toegevoegd aan de reeks die u al had, deze wordt in zijn geheel vervangen.


Corporate Internet:

Oude platform
Stuur een email naar KPN-IP-OFFICE@kpn.com met indien mogelijk het motivatieformulier. Indien motivatieformulier niet in de mail zal IP Office met klant contacten.

Nieuwe platform

Zakelijke Markt klantingang, met indien mogelijk het motivatieformulier. Indien motivatieformulier niet in de mail zal het IP Office met klant contact opnemen.

In de komende maanden vinden migraties plaats van klanten die van het oude naar het nieuwe platform verhuizen.Kosten IP adressen éénmalig € 100.= en uitbreidingen:

  • 4 IP adressen - standaard bij verbinding
  • 8 IP adressen - (voormalig standaard bij ZADSL)
  • 16 IP adressen - Maximale aantal Ondernemerspakkt/Zakelijk Internet-Only  

Handige links:
- Internet & Bellen: Instellingen voor uw eigen modem/router ZADSL & OPIB
- Forum: Introductie het zakelijk forum KPN
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen

0 reacties

Geen reactie

Reageer