Beantwoord

internet aanvragen nieuwbouw bedrijven terrein

  • 9 April 2020
  • 4 reacties
  • 94 keer bekeken

Hallo allemaal,

Wij hebben sinds kort onze sleutel mogen ontvangen van onze nieuwe loods.

Het zijn 9 units naast elkaar met in de voorste unit de hoofd aansluiting. Wij hebben met de bouw al een loze leiding neergelegd van onze unit naar de hoofd aansluiting.maar zijn er achter gekomen dat er nog geen internet aansluiting zit. Wel zien wij afgedopte buizen van zn 4 cm doorsnede  in de grond. Groene en roze  en nog 2 kleuren.

Hoe krijgen wij hier een internet aansluiting. Wij komen er niet uit.

 

 

 

 

icon

Beste antwoord door Matthew 14 April 2020, 10:06

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 4
Badge +2

Goedemorgen @Klossie, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

 

Excuses voor de late reactie, door omstandigheden zie ik uw bericht nu pas. Ik kijk graag voor u wat er mogelijk is voor het aansluiten van een internet verbinding. Loopt hier op dit moment ook al een order voor bij KPN om een abonnement te leveren?

Reputatie 7
Badge +6

Kleine aanvulling op Mathew, het kan nooit kwaad om internet aan te vragen bij KPN, je gaat pas betalen wanneer het internet daadwerkelijk geleverd is :) 

 

Ik heb meerdere keren met KPN gebeld. 

Nu was er eindelijk iemand die zei dat ik na mijn aansluiting moest gaan en daar een aanvraag moet indienen.

Daar ben ik nu mee bezig.maar door een fout bij de website kan mijn aanvraag nog niet ingediend worden. En ik mag daarna pas weer contact opnemen met KPN om een pakket af te sluiten.

 

Reputatie 4
Badge +2

Er kunnen verschillende situaties zijn waarbij u de ene keer direct bij KPN terecht kunt, en een andere keer eerst een aansluitpunt moet aanvragen bij mijnaansluiting.nl

Ik kijk graag voor u wat er precies aan de hand is. Kunt u mij in een privébericht  de postcode+huisnummer sturen van de locatie waar de verbinding geleverd moet worden?

Reageer