Vraag

internet-afgesloten

  • 8 oktober 2016
  • 2 reacties
  • 218 keer bekeken

Vrijdag, 7 okt circa 10.30 internet afgesloten, zakelijke, veel mailtjes, oa belastingdienst ook uit buitenland. Geplande software demo- voor komende jaar, Deskundige software was bezig en plotseling internet is eraf. afspraak externe software- 10-13.uur./ schade gelden.
Inmiddels brief naar KPN en uitleg gevraagd.
krishna

2 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste krishna, welkom op het zakelijk forum van KPN.
Dat is absoluut geen goed bericht, terwijl u met belangrijke zaken bezig bent opeens de verbinding weg?
Is uw internetaansluiting momenteel nog steeds afgesloten? Graag wil ik kijken wat er aan de hand is en hoe dit probleem zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Als u mij een privébericht stuurt met de adresgegevens ga ik voor u aan de slag.
Reputatie 7
Badge +11
Beste krishna, bedankt voor uw privébericht.

Ik begrijp dat uw verbinding steeds wordt afgesloten door Abuse. Dat is ter bescherming van uw eigen veiligheid, die van het netwerk en andere gebruikers. Ik begrijp goed dat dit een zeer onwerkbare situatie voor u bezorgt. Wanneer er misbruik op een aansluiting wordt gemeld dan gaan wij over tot afsluiting van de verbinding. U ontvangt van de afdeling Abuse instructies en eventuele informatie over de besmetting en handelingen die daartegen uitgevoerd moeten worden.
Als na openstelling van de verbinding een nieuwe melding binnen komt, wordt de verbinding direct weer afgesloten. Wel heb ik een contactpersoon bij deze afdeling; als u niet verder komt, kan ik informatie voor u opvragen en probeer ik u zo goed mogelijk te helpen.

Reageer