LG Soundbar

  • 12 September 2021
  • 7 reacties
  • 122 keer bekeken

Badge

Beste kpn-er,

ik ben in mei dit jaar een abonnement aangegaan met de kpn; hussel klein zakelijk!

de pakker om het abonnement af te sluiten was het welkoms kado; de Lg soundbar. 
 

nu zijn we 4 maanden verder maar al wat ik heb gekregen, geen soundbar. Ik zou het fijn vinden wanneer de toezeggingen door KPN wordt na gekomen:

Startdatum KleinZakelijk Hussel Internet 500 Mbit/s
U hebt ons gevraagd om uw abonnement te starten op 10 juni 2021. Wij controleren nu of dit mogelijk is. U ontvangt nog een aparte e-mail van ons met extra informatie over uw bestelling. Hierin staat ook de definitieve startdatum van uw abonnement.

Welkomstcadeau LG Soundbar
Als welkomstcadeau krijgt u bij uw abonnement een LG Soundbar t.w.v. € 299,00. U ontvangt de soundbar na de start van uw abonnement. Zodra we de soundbar versturen, ontvangt u een e-mail met een track & trace-code. Kijk voor meer informatie op kpn.com/lg-tv-soundbar.”

met vriendelijke groet,

philippe oomen


7 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @Phil01,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Ik zoek graag uit wat er hier speelt en waarom de Soundbar nog niet verstuurd is. Heb je hier ook al eerder (via andere kanalen) contact over gehad? 

 Om op onderzoek te kunnen gaan wil ik vragen om het klantnummer van dit pakket in het forumprofiel in te vullen en mij dan hier een sein te geven. 

Badge

Hi Rick, ik heb mijn profiel ge-update. Dank je wel. Vriendelijke groet, Philipp Oomen

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Philippe,

Bedankt voor de aanvulling! 
Aan de hand van het klantnummer ben ik op onderzoek gegaan om te zien wat er precies gebeurd is. Ik zie een order naar voren komen van 14 april voor een nieuw Kleinzakelijk Hussel Internet 100 Mbit/s met een contract voor 3 jaar. Bij deze bestelling zat een korting op het pakket voor 10 maanden, korting op interactieve TV, een gratis draadloze verbinding set en een jaar lang gratis ESPN. Deze bestelling is 27 mei opgeleverd. 

Vervolgens zie ik dat er op 2 juni een wijzigingsorder is opgestart om het pakket om te zetten naar Kleinzakelijk Hussel Internet 500 Mbit/s met een extra interactieve tv-ontvanger, het Pluspakket en het Opnemen pakket. Bij deze bestelling zouden de al actieve kortingen behouden blijven. Deze bestelling is overigens geannuleerd. Daarna is er op 14 juni opnieuw een wijzigingsorder opgestart en daarmee is het pakket omgezet naar Kleinzakelijk Hussel Internet 500 Mbit/s (met behoud van de al actieve kortingen). 

Tot nu toe zie ik bij deze orders niets naar voren komen over de LG Soundbar. Bij welke order heb je gebruik gemaakt van de actie voor de LG Soundbar? Wat is er tot nu toe met jou besproken over de levering van de soundbar? En tot slot, heb je een afbeelding screenshot van de gehele orderbevestiging waar de LG Soundbar ook op staat?

Badge

Hi Rick, zie  mail bijlage.

In de mail wordt bevestigd dat de soundbar onderdeel uitmaakt van het  husssel 500mb pakket. Mclusief de kortingen! 


dank je wel.

vriendelijke groet,

Phililppe Oomen

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Philippe, 

Bedankt voor de afbeeldingen! 
Daarmee kan ik gericht op onderzoek om te achterhalen hoe dit precies zit. Ik heb nog wel een aanvullende vraag, als ik het goed begrijp heb je deze bestelling online via kpn.,com geplaatst, toch?

Badge

Hi Rick,

Ja, precies 👍

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Philippe, 

Duidelijk! 

Ik ben op onderzoek gegaan en het is mij inmiddels duidelijk wat er gebeurd is. Zoals ik eerder schreef is er op 14 april een order voor een nieuw Kleinzakelijk Hussel Internet 100 Mbit/s pakket (inclusief meerdere kortingen) met een contract voor 3 jaar geplaatst. Deze bestelling is op 27 mei afgerond en toen is het contract/pakket dus actief geworden. 

Vervolgens heb je kort daarna zelf een bestelling via kpn.com geplaatst voor een nieuwe Kleinzakelijk Hussel Internet 500 Mbit/s pakket in combinatie met de actie voor de LG Soundbar. Deze order is vervolgens vanuit ons geannuleerd omdat je op dit adres dus al een Kleinzakelijk Hussel Internet pakket hebt. Het ging dus niet om een nieuw pakket. maar een wijziging van het bestaande pakket als je gebruik wilde maken van internet 500 Mbit/s. Uiteindelijk is deze wijziging ook aan het bestaande pakket gedaan. Dat is eigenlijk ook gelijk de reden dat je geen LG Soundbar geleverd krijgt. Deze actie was namelijk alleen geldig voor geheel nieuwe pakketten en niet voor wijzigingen. 

 

Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben! 

Reageer