Beantwoord

Mogelijkheden om 12mb internet te verhogen.

  • 23 December 2017
  • 6 reacties
  • 157 keer bekeken

Hallo op de zaak hebben wij internet van kpn.
Daar is niks mis mee alleen is de maximale snelheid maar 12mb.
Er komen bij ons geloof ik wel 20 adders binnen in de meterkast. Is er een mogelijkheid om er een paar bij aan tesluiten zodat we wat meer snelheid krijgen.
Want momenteel is het internet sneller op mijn telefoon dan op de computer.
We horen graag wat de mogelijkheden zijn en eventuele kosten.
Alvast bedankt
Mvg marco van oort
icon

Beste antwoord door Mohammad 27 December 2017, 16:50

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag Marco, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Ik kijk graag voor u wat de mogelijkheden zijn. Hebt u in een privébericht voor mij bedrfijsnaam, postcode, huisnummer en laatste 4 cijfers van het IBAN ter verificatie?
Reputatie 5
Badge +5
Bedankt voor de gegevens Marco.

Ik heb zojuist dit nagecheckt en er is geen VDSL of Pairbonding technologie beschikbaar op dit adres. De snelheid die u nu haalt is ook het maximale wat haalbaar is. 😥
Enig idee of kpn dit ooit gaat upgraden? Aangezien het om een bedrijfsverzamel gebouw gaat en iederen dus maar 12mb internet haalt maar wel betaald voor een hogere snelheid.
Mvg marco
Reputatie 5
Badge +5
KPN is niet de netwerkbeheerder Marco. Wij zijn slechts een van de providers die over de koperlijn internet leveren. Ik zie geen geplande upgrades voor dit adres op dit moment. Jullie betalen voor een 'tot en met snelheid', hoeveel er precies binnen komt is afhankelijk van de afstand tussen locatie en wijkkast.

Als het gaat om een bedrijfspand waar jullie met veel ondernemers last hebben van de lage snelheid, is het altijd een goed idee om gezamenlijk te kijken naar een collectief initiatief. Jullie zouden bijvoorbeeld kunnen kijken wat de kosten zijn om glasvezel aan te leggen, met de gemeente in gesprek gaan of met de verhuurder(s) van het bedrijfsverzamelgebouw kijken naar een oplossing.
Hallo mohammed,
Okay bedankt voor de info.

Gaan we contact opnemen met de verhuurder.

Mvg marco
Reputatie 5
Badge +5
Tot uw dienst!

Mocht u weer eens vragen hebben, dan weet u mij te vinden. 😄

Reageer