Vraag

Nieuwe aansluiting

  • 22 February 2022
  • 3 reacties
  • 50 keer bekeken

Ik wil overstappen naar KPN een met telefonie.    Omdat we willen gebruiken van vlan's zal ik het modem van de kpn moeten vervangen.  Kunnen jullie een adviseren. 

Wij willen ook kunnen bellen.  Wat voor soort telefoon heb ik nodig bij kpn een.  Een voip of kan ik ook een gewone gebruiken.

 


3 reacties

Reputatie 5
Badge +5

Goedemorgen @penningmeester_svlelystad, welkom op het KPN Zakelijk Forum.

Leuk om te lezen dat u KPN overweegt. Als meer vrijheid wenst bij het configureren van de router adviseren wij De FRITZ!Box bij KPN EEN MKB

Om te kunnen bellen heeft een VoIP-toestel nodig. Wij hebben een ruime selectie universele IP-toestellen in onze webshop

Mocht u meer advies wensen over de samenstelling van uw pakket, dan kun u een adviesgesprek aanvragen.

Het probleem is dat de fritzbox geen ondersteuning heeft voor vlan op het lan netwerk en een draytek die dat wel heeft, heeft weer geen telefooncentrale intern.  En wij willen maar een bellen profiel waarbij er maar een telefoon tegelijk gebruikt hoeft te worden en omschakeling  naar de andere als die persoon naar huis gaat.en niet twee van 12 euro per maand onbeperkt bellen.

 

Welke oplossing is er voor ons?

Reputatie 5
Badge +5

Goedemiddag @penningmeester_svlelystad mijn advies is om het eerder genoemde adviesgesprek aan te vragen. Een KPN EEN specialist gaat dan samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie. 

Reageer