Vraag

Overstappen naar zakelijk internet: hoe zit het met het prive telefoonabonnement?

  • 18 November 2022
  • 3 reacties
  • 66 keer bekeken

Op dit moment hebben mijn vriend en ik een pakket bij kpn voor internet en tv. Ik zou deze graag overzetten naar zakelijk, omdat ik met mijn bedrijf het internet voor bijna 80% gebruik. TV kan er wat ons betreft uit. 2 vragen: 

  1. Ons abonnement prive loopt af over 3 maanden. Moeten we hier op wachten of kunnen we nu al overstappen?
  1. Mijn vriend heeft nog een prive abonnement bij kpn voor zijn mobiel. Daarbij krijgt hij korting, omdat het gekoppeld zit aan het prive internet en tv pakket. 10000 extra mb's, etc. Kan dit ook meegenomen worden of moet dit privé blijven? En hoe zit het dan met de extra mb's die hij krijgt?

3 reacties

Reputatie 5
Badge +3

Hoi @Lisanne de Vries , in principe zou je nu alvast kunnen overstappen. De eerste stap zou zijn om de huidige abonnementsvorm om te zetten naar zakelijk. Dat kan via een contractovername formulier.

 

Zodra je dus een zakelijk klantnummer hebt, kan je gewoon via het reguliere proces een verlenging aanvragen voor dit keer een Kleinzakelijk product. 

 

De kortingen die lopen voor een product binnen het “Hussel” huishouden blijven onveranderd. Dus jouw vriend kan gewoon zijn privé abo blijven gebruiken in de huidige vorm, en deze zou dus niet perse omgezet hoeven te worden. 😉

@Leroy Oke. En als ik het nu eerst omzet via een contractovername, hoe zit het dan met de 3 jaar gratis zzp nederland actie?

Reputatie 5
Badge +3

@Lisanne de Vries 

 

Het is mij niet helemaal duidelijk welke actie je hier bedoeld, heb je meer informatie hierover?

Reageer