Beantwoord

Overstappen van Prive thuis naar zakelijk

  • 9 November 2018
  • 3 reacties
  • 4614 keer bekeken

Beste Lezer!

Graag zou ik mijn prive abonnement overzetten naar een zakelijk abonnement. Wat voor actie dien ik te ondernemen? Voor mijn mobiele abonnement kon ik dit makkelijk vinden.

Groetjes Kirsten
icon

Beste antwoord door Rick S. 12 November 2018, 13:34

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Hi @kirsten ,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Natuurlijk help u graag verder om ook dit pakket om te zetten naar een zakelijk abonnement. Ik ben erg benieuwd om wat voor soort pakket het gaat. Wilt u daarom het klantnummer van het betreffende pakket in uw forum profiel invullen?

En is de omzetting van mobiel helemaal afgerond?
Hi Rick, ik heb de informatie bijgewerkt.
Ja, voor mijn mobiel heb ik dit helemaal afgerond
Reputatie 7
Badge +6
Goedemiddag @kirsten ,

Bedankt voor uw bericht!
Ik ben direct op onderzoek gegaan en ik zie dat u op dit moment een Internet en TV pakket heeft.
Het mooie hiervan is dat we hier ook een Kleinzakelijke variant van hebben. Dit zorgt ervoor dat de samenstelling van het pakket gelijk kan blijven en dat het dus eigenlijk een administratieve wijziging betreft om het naar zakelijk om te zetten. De eerste stap hierin is dan dat de tenaamstelling van het pakket wordt aangepast naar de bedrijfsgegevens. Dit dient u zelf te regelen middels een contractovername formulier op onze website. Zodra de contractovername afgerond is kan ik een opdracht aanmaken om het abonnement zelf om te zetten naar Kleinzakelijk. Het huidige contract loopt tot 06-12-2018. Vanaf die datum kan ik het omzetten in combinatie met een verlenging van één jaar. Bij die verlenging zorg ik ook direct voor een korting op het pakket.

Ik stel voor dat u de contractovername regelt en een gil geeft zodra deze is afgerond, dan zorg ik ervoor dat het pakket wordt omgezet (met korting)!

Reageer