Vraag

Prijsverhoging

  • 9 mei 2016
  • 4 reacties
  • 366 keer bekeken

Goedemiddag allen,

Ik lees net op de website van KPN dat er per 01 juni 2016 een prijsverhoging zit aan te komen, deze verhoging is voor sommige pakketen best veel (12,5%). Zoook in mijn geval, van € 40,- naar € 45,-

Gelukkig lees ik ook dat er kostenloos opgezegt kan worden, kan ik dan zelf de einddatum bepalen? Of wordt er gebruik gemaakt van een bepaalde opzegperiode? Normaal is deze toch 3 maand?

Tim van dit forum heeft ontzettend veel moeite moeten doen om mij als klant te kunnen behouden, jammer dat KPN nu zo'n dikke verhoging doorvoert.

Groet,

Casper

4 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Hallo @CasperDerks, leuk dat u deze vraag op het forum stelt. Absoluut een prima plek voor verdere uitleg en discussie over de prijsverhoging. ;)

KPN heeft voor alle vaste diensten een prijsverhoging aangekondigd. Dit heeft vooral te maken met de investering in de infrastructuur en het toepassen van nieuwe technieken in de toekomst. Om deze reden kunt u tot 1 juni 2016 kosteloos het contract opzeggen. De opzegtermijn was altijd 3 maanden. Dit is nu ook gewijzigd, naar 1 maand! Het is mogelijk om zelf een einddatum te bepalen wanneer u de opzegging doorgeeft vóór 1 juni 2016.

Denkt u er serieus over na om op te zeggen? :S Ik verneem het graag als u vragen heeft!
Tim,

Dank voor je antwoord, ja, ik zit er serieus over na te denken om op te zeggen. Wij hebben niet gevraagd om een prijsverhoging van 12,5%. Ik snap dat KPN moet investeren in zijn netwerk, maar daar zullen wij op korte termijn nog geen gebruik van kunnen maken ben ik bang. 

Met vriendelijke groet,

Casper
Reputatie 7
Badge +11
Dag Casper, bedankt voor uw uitleg.

Op korte termijn merkt u wellicht nog weinig van de investeringen. Op dit moment wordt er echter al wel gewerkt aan de opvolger van VDSL Vectoring om wederom een dubbele bandbreedte te kunnen leveren. Dit kan ook bij u geleverd gaan worden.

Succes met uw keuze. Vergeet niet de voordelen van IP Bellen bij het Ondernemerspakket! ;)
😂 Laat mij niet lachen, dit is omgekeerde wereld. Eerst mee betalen voor een sneller netwerk en dan maar afwachten of het komt? wij zitten nog met een analoog lijntje op een industrie terrein met een snelheid van 8Mb terwijl we voor 50Mb betalen al jaren. Sneller? nee sorry dat kan niet dan moet u over op glasvezel, tja daar moet u natuurlijk wel voor betalen en natuurlijk de eenmalige aansluitkosten a 3500 Euro en 400 Euro per maand
Laat je niet in de maling nemen dit zijn maffia praktijken.

Reageer