Vraag

Uitrol nieuwe technologie voor internet der dingen

  • 5 June 2015
  • 3 reacties
  • 275 keer bekeken

Prachtig allemaal hoor,

Forum, Internet der...

Maar de wat verder van de centrale gelegen accespoints eens een betere internetverbinding bieden, ho maar. Twee bedrijven, (toch nog een €100 per mnd) het eerste heeft een download snelheid  van 6 MB "helaas" meer zit er niet in"

Het tweede haaltde 1MB niet eens en rolt er (mede dankzij de experiabox?) om de 5 minuten een minuutje of twee uit. Wat een bagger, dit duurt nu al een jaar of drie en neeeeee een monteur helpt echt niet. Een snelle kabel of??? Gewoon een vast accespoint op 4G zou alles oplossen.

Maar dat moet blijkbaar eerst afgedwongen door Kamp?

Als van alle middelen die KPN nu stopt in de Marketing eens de helft aan service zou worden besteed.

Dan maak je een stap

Tot zover de frustratie

3 reacties

Reputatie 3
Badge +3
Goedemiddag Frogsfarms, 

Ik begrijp heel goed dat u hierover uw frustratie kwijt wilt en dat mag ook zeker op het zakelijke KPN forum. Ook KPN beseft dat een snelle internetverbinding tegenwoordig meer een noodzaak is dan een luxe. Dit is zeker het geval wanneer u ook nog eens ondernemer bent. U wilt het beste voor uw klanten. 

Ik kan u verzekeren dat ook KPN het beste voor haar klanten wil. Niet voor niets investeren we veel tijd en geld in het upgraden van het bestaande netwerk (ADSL>VDSL>Vectoring VDSL), aanleg van nieuwe netwerken (Glasvezel) en in de ontwikkeling van nieuwe technieken (4G in combinatie met ADSL/VDSL) voor buitengebieden. 

Helaas gaat dit niet over één nacht ijs en kost dit tijd. We kijken als eerste naar waar de upgrades het meest noodzakelijk zijn en waar dit gemakkelijk te realiseren is. Buitengebieden blijven een uitdaging die we graag aangaan. Voor deze situaties bekijken we nieuwe opties en technieken. Natuurlijk moet dit wel een goed product zijn voordat we het aanbieden, zodat onze klanten niet blij gemaakt worden met een dood vogeltje. 

Wellicht heeft u er nog geen vol vertrouwen in dat dit op korte termijn geregeld is. Ik kan helaas ook niets concreets toezeggen, maar kan u wel verzekeren dat dit onze volle aandacht heeft.

KPN voelt zich zeker verantwoordelijk voor de buitengebieden, omdat we heel Nederland van oudsher hebben voorzien van diensten. De verplichtingen die we vroeger hadden, hebben we tegenwoordig niet meer en ook andere providers zouden hierin kunnen investeren. Ik begrijp goed dat u toch als eerste ons aanspreekt. 

Ik heb er vertrouwen in dat we snel een nieuwe dienst zullen aanbieden die u zal aanspreken. Wanneer deze dag komt, kan ik nog niet vertellen. 

Mocht u aanvullende vragen hebben, stelt u ze dan gerust aan me! 

Met vriendelijke groet,

Burhan
Dank voor je antwoord Burhan,

Hoop dat er snel een stap gezet kan worden.
Reputatie 7
Badge +11
Beste http://zakelijke-community.kpn.com/t5/Internet/Uitrol-nieuwe-technologie-voor-internet-der-dingen/m-p/2937/highlight/true#" style="border-radius: 2.5px; color: rgb(51, 51, 51); padding: 0px 2.5px; background-color: rgb(204, 204, 204);" target="_blank,

KPN heeft aangekondigd 4G "vast" internet voor buitengebieden te leveren. Het komt nog niet met onbeperkt data maar het is een stap de juiste richting op! :D

http://www.kpn.com/buitengebied

Internet Buitengebied

Snel internet thuis met 4G van KPNDé oplossing voor het buitengebied bij minder dan 6 Mbit/s internetsnelheid via ADSL.

Om de kwaliteit van ons 4G-netwerk te borgen, is Internet Buitengebied voorlopig alléén beschikbaar voor adressen:

  • Met minder dan 6 Mbit/s internetsnelheid via ADSL en geen geplande snelheidsverhoging in komende 6 maanden
  • Buiten stads- of dorpskernen
  • Met voldoende capaciteit op het 4G-netwerk

Hoe werkt Internet Buitengebied?Je kunt kiezen uit 2 abonnementen:

  • 10 GB voor € 40,-
  • 50 GB voor € 50,-

Het 4G-modem koop je erbij en is meteen van jou. Installeren is eenvoudig. Lukt het niet dan komt onze monteur bij je langs.

Het verbruik en de facturen kun je in MijnKPN of de MijnKPN app terugvinden. Kies bij het inloggen voor 'Mobiel'.

Internet Buitengebied mag alleen op het opgegeven adres worden gebruikt en alleen in het bijgeleverde modem.

Reageer