Vraag

Uitrol nieuwe technologie voor internet der dingen

  • 30 July 2015
  • 5 reacties
  • 315 keer bekeken

Badge
Goededag

heb een vraag over de nieuwe technick die in 1ste Q 2016 vector vasdl. bij ons als upgrade staat.

Nu is mijn vraag heb nu isdn abonement .

En wij hebben oude centrale vox davo.

wij hebben ook vakantiewoningen 16 stuks

is het mischien mogelijk om een adviseur te spreken die langs komt om alles eens te bekijken.

En wat de kosten daarvan zijn .

nu internet via straalverbiding niet bedrijfzeker.

met vriendelijke groet

Gertjan van der Vijver

************* **

****** *****

5 reacties

Reputatie 3
Badge +3
Hallo Gertjan,

Inderdaad wordt er op het door uw opgegeven adres Vectoring VDSL geinstalleerd in het eerste kwartaal van 2016. Wanneer precies kan ik niet zeggen, maar de upgrade komt eraan! Op dit moment is de bandbreedte op het opgegeven adres erg laag (Maximaal 1 Mbit/s). Straks zal dit rond de 35 Mbit/s zijn.

Hebben de vakantiehuisjes elk een eigen adres en een aansluiting voor internet/bellen? We noemen de aansluiting ISRA-punten.

Wat ik zeker kan doen, is een collega van de verkoopafdeling u laten bellen om uw wensen in kaart te brengen en daarvan afhankelijk een aanbod te doen dat voor u werkt. Iemand op locatie laten komen, doen we in principe niet meer, behalve voor grootzakelijke abonnementen zoals KPN ÉÉN.

Ik heb een aantal persoonlijke gegevens uit uw bericht gehaald. Er staat echter nog een straatnaam + huisnummer in uw handtekening. Indien u niet wilt dat mensen dit zien, dan dient u deze zelf weg te halen. Dat hoeft natuurlijk niet. :-)

Ik hoor heel graag uw reactie op bovenstaande. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Burhan
Badge
Goededag

bedankt voor uw bericht.

zou inderdaad wel hadig zijn om iemand te spreken die over dit soort dingen gaat.

de woningen hebben dacht ik geen vast aansluitpunt.

weet ook niet of er een kpn lijn licht.

Dacht dat bij nieuwbouw voor 1999 wel verplicht was.

mischien dat kpn een iets voor ons is.

En dan heb ik nog een vraag over onze telefoon centrale.

wij hebben isdn.

Dat hebben we straks ook niet meer nodig denk ik.

is het ook mogelijk om 2 lijnen te stapelen

om meer bandbreedte te hebben.

Hoor graag van uw

Met vriendelijke groet

Gertjan van der Vijver
Reputatie 7
Badge +11
Beste Gertjan,

Hebben de woningen ook eigen postadressen? Ik ben voor u aan het kijken of ik een contactpersoon kan vinden voor het voorzien van televisie in de woningen.

Voor u eigen aansluiting weten we wel iemand om contact met u op te nemen. Kunt u mij een https:///t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/227" target="_blank sturen met de betreffende postcode, huisnummer en uw telefoonnummer?
Reputatie 7
Badge +11
Hallo Gertjan,

Zoals in een privébericht besproken heb ik uw gegevens doorgegeven aan een collega voor het kijken naar de mogelijkheden voor televisie in de woningen. We horen graag van u wat daaruit is gekomen.
Reputatie 7
Badge +11
Beste Gertjan,

Ik heb een reactie ontvangen met betrekking tot TV aansluitingen voor de woningen.

Het lijkt erop dat er geen Digitenne ontvangst is op uw postcode. Daar zouden wij in de eerste instantie een aanbod voor hebben willen geven. Tenzij u heeft kunnen testen of er wel goed ontvangst is met Digitenne, zouden we daar een offerte voor kunnen opmaken.

Interactieve TV voor de woningen is technisch mogelijk via glasvezel. Voor 16 woningen, zonder dat er al glasvezel ligt, is dit de investering voor KPN niet waard. Hiervoor zouden dan minimaal 100+ aansluitingen voor afgenomen moeten worden.

Via koperlijnen is het (nog) niet mogelijk om een zakelijk aanbod voor televisie te kunnen krijgen. Er zijn daarnaast in totaal 4 koperlijnen beschikbaar op uw adres en dus niet voldoende nog meer aansluitingen.

Ik ben bang dat KPN u niet kan helpen in de voorzieningen voor deze woningen. Er zou per woning een koperlijn gelegd kunnen worden, echter zijn hier mogelijk wel veel kosten aan verbonden. Indien u daar een offerte voor wenst te ontvangen, hoor ik dat graag.

Uiteraard kan ik u zeker nog altijd helpen met uw eigen persoonlijke/zakelijke aansluiting.

Reageer