Vraag

Zakelijk Glasvezel Vaste IP Range .248/29

  • 17 september 2018
  • 4 reacties
  • 257 keer bekeken

Goedendag,
aangezien ik het niet online kan vinden bij het bestellen vraag ik het maar hier.
Is het mogelijk om bij Zakelijk (MKB) glasvezel een aantal vaste ip adressen af te nemen? Als voorbeeld idealiter een subnet .248/29 range die vijf werkbare adressen op zou leveren?
Zo ja, hoe moeten we dit doen met het aanvragen van de bestelling?
Mvg,
Wybe Kloppenburg
Stoutenbourg b.v.

4 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag @wybe, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Bij een KPN EEN pakket is het zeker mogelijk om één of meerdere statische IP-adressen af te nemen. Wat u het beste kunt doen is een gratis adviesgesprek inplannen met een adviseur voor een passend aanbod.
Reputatie 4
Badge +2
Beste @wybe,

Ik zie dat waar Stoutenbourg b.v. is gevestigd wel glasvezel mogelijk is, maar nog niet aanwezig is in het pand. Het betreft een gebiedscode B gebied, waarbij een maatwerk offerte zal moeten worden opgesteld.
Bedankt voor de input tot zover, we hebben idd nog geen ftth aansluiting, maar de postcodecheck gaf wel aan dat het mogelijk is. Glasvezel ligt letterlijk op 10 meter aan de overkant van de weg en we zouden graag aangesloten worden. Gaat dit ook via een adviseur en een adviesgesprek of moeten we iets anders in gang zetten!?
Reputatie 5
Badge +5
Wat wellicht nog handiger is voor jullie @wybe is een vrijblijvende afspraak op locatie met één van onze adviseurs. Dan kan op locatie gekeken worden naar het geheel en krijgen jullie advies op maat op basis van de situatie op locatie.

Reageer