Vraag

Zakelijk telefoonabbonement. op adres van familielid dat ook bij KPN zit

  • 11 september 2019
  • 2 reacties
  • 134 keer bekeken

  • Debutant
  • 0 reacties
Ik heb op dit moment een (privé) telefoonabonnement bij KPN, dit abonnement is (na een handige tip van jullie) op mijn broers adres gezet zodat ik gebruik kan maken van de voordelen en kortingen aangezien mijn broer alles-in-1 heeft bij KPN. Echter ben ik sinds enige tijd KvK ingeschreven en zit ik te denken, nu ik mag verlengen, om een telefoonabonnement zakelijk aan te schaffen i.v.m. belastingvoordelen.

Nou rest mij eigenlijk de vraag. Is het in bovenstaand geval nog steeds mogelijk om gebruik te maken van de voordelen door een volgend telefoon abonnement op het adres van mijn broer te laten zetten of is dit nu niet meer mogelijk als ik zakelijk een telefoon abonnement jullie ga aanschaffen?

Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Koen

2 reacties

Reputatie 2
Badge +2
Goedemiddag @KJf, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Bij KPN zijn er 2 type zakelijk mobiele abonnementen, Kleinzakelijk mobiel en KPN EEN MKB mobiel.

De Kleinzakelijk abonnementen kunnen gecombineerd worden met Vaste Alles-in-1 pakketten om van de KPN Compleet voordelen gebruik te kunnen maken. Bij de KPN EEN MKB mobiele abonnementen is dit niet mogelijk.

Of u gebruik kunt blijven maken van de KPN Compleet voordelen is dus afhankelijk van het zakelijke abonnement wat u kiest. Als u advies wilt ontvangen welk abonnement het beste op uw wensen aansluit kunt u uw telefoonnummer in een privébericht naar mij toesturen zodat ik dit kan controleren.
Reputatie 7
Badge +6
Qua belastingregeling zou ik het voor de zekerheid even checken met de belastingdienst of ze daar overheen vallen. Worst case scenario kan je de belastingdienst ook aanschrijven zodat je een besluit hebt 🙂

Reageer