Vraag

Zendmast plaatsen Megchelen voor beter bereik

  • 17 januari 2019
  • 1 reactie
  • 89 keer bekeken

We zouden graag beter bereik willen met KPN in Megchelen en specifiek het (buitengebied) op jullie dekkingskaart zie ik veel witte vlekken bij ons in de omgeving.
We zijn persoonlijk al sinds 2 januari aan het chatten, bellen, mailen en tweeten met KPN omdat we geen TV meer kunnen kijken. Dit omdat er een nieuwe digitennekast geinstalleerd is (op verzoek KPN zelf). Het is toch niet van deze tijd dat dit niet kan?
Uiteindelijk is ons geadviseerd een google chromecast aan te schaffen. Nu heb ik beeld maar het staat zo vaak stil dat er 10 minuten nodig zijn om 2 zinnen te kunnen volgen van de film. Kortom, slechte W|iFi. We hebben onlangs de beste WiFi versterkers laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf dus daar ligt het niet aan.
We hebben zelf grond beschikbaar om een zendmast te laten plaatsen door KPN. Kom met een reactie zodat we in gesprek kunnen over het plaatsen van een extra zendmast. Vele buurtbewoners zullen u dankbaar zijn.
Graag uw reactie.
https://www.kpn.com/netwerk/dekkingskaart.htm

1 reactie

Reputatie 4
Badge +3
Goedemorgen Leonie, welkom op het Zakelijk KPN Forum. Ik kan begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn om zo TV te kijken. Een nieuwe mast is een enorme investering. Uit uw verhaal begrijp ik dat er meerdere mensen blij zouden zijn met een nieuwe mast. Mijn advies zou zijn om dit verzoek gezamenlijk neer te leggen bij de gemeente. Heeft u een mobiel abonnement van KPN? Ik kan een netwerkklacht voor u registreren, wat inhoud dat we van tijd tot tijd zullen kijken hoe we de dekking in uw regio kunnen verbeteren. Stuur mij daarvoor een privé-bericht met uw postcode/huisnummer, 06-nummer en e-mailadres.

Reageer