Belcentrale

  • 21 February 2018
  • 6 reacties
  • 626 keer bekeken

Werkt Belcentrale in opdracht van KPN.
Is dit gekoppeld en gaan zij voor MKB'ers aan de slag omdat KPN dit uit handen heeft gegeven?

6 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag @bakker, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

De genoemde partij werkt niet direct samen met KPN en werkt niet in opdracht van KPN.
Reputatie 1
Badge
De Belcentrale huurt lijnen van KPN. Dit heet Wholesale Line Rental. Deze lijnen stellen zij daarna ter beschikking van hun klanten en factureren deze klanten daarvoor. U belt dus wel via het KPN netwerk, maar verdere afhandeling van klachten, storingen en facturatie verloopt geheel via de belcentrale. De belcentrale is dus een klant van KPN en u bent voor uw telefonie klant van de belcentrale.
Beste Bakker,

Belcentrale is een alternatieve provider en werkt niet voor KPN. Belcentrale richt zich op de zakelijk markt en concurreert met KPN.

U kunt de aanbiedingen vergelijken en zelf de keus maken wat voor de beste deal is.

Wanneer u vragen heeft over onze voorwaarden en aanbiedingen neemt u dan even contact op via reactie@belcentrale.nl.

Vriendelijke groet,
Belcentrale
Ook mijn ouders (van bijna 80) is verteld dat Belcentrale gekoppeld is en KPN dit uit handen heeft gegeven. Aangezien hun algemene voorwaarden elke mogelijkheid tot annulering of ontbinding heeft uitgesloten zitten ze voor de komende 5 jaar vast aan een contract dat onder misleiding is ontstaan. Ik hoor graag van Belcentrale wat volgens hen een oplossing is, voordat ik juridische stappen zet. De enige oplossing die ik vooralsnog heb gekregen is het buitenproportionele aanbod van € 20 korting op een totaalsom van meer dan € 140 per maand à 5 jaar (7 telefoonlijnen, internet en alarm). Ik vertrouw erop dat het niet zo ver hoeft te komen.
Reputatie 5
Badge +5
Goedemorgen Maria, Welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Dat is een ontzettend vervelende situatie voor uw ouders. Ik kan me goed voorstellen dat u er niet blij mee bent. Ik zie dat u ook in een andere topic @Belcentrale / @BelcentraleWebcare hebt aangesproken. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik het graag.
Belcentrale verkoopt telefonie die ze inkoopt bij de KPN. Vandaar dat ze die diensten kan overnemen,

Met Rent-a-Switch (RaS) van KPN kunt u onder uw eigen merk aan uw eindgebruikers telefoniediensten leveren zonder dat u een netwerk bezit. U richt u op de Marketing en Sales. KPN regelt de techniek."

Reageer