Sticky

Bent u reeds bekend met stercodes?

  • 30 November 2016
  • 0 reacties
  • 3563 keer bekeken

Reputatie 2
Badge +2
  • Oud KPN Medewerker
  • 78 reacties

d71a9aa1-c941-4bb2-8b39-2c6cc0ccb35f.png

Een doorschakeling activeren, nummerweergave deactiveren, een gesprek direct doorschakelen naar de voicemail of de voicemail beluisteren. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die gebruikers van het ondernemerspakket met behulp van stercodes kunnen instellen. Inloggen in de Mijn-KPN omgeving of een belletje met KPN is niet meer nodig. Dankzij eenvoudige combinaties met de numerieke toetsen van uw vaste telefoontoestel, bent u als ondernemer nog beter bereikbaar!

 

61a8a8bb-8b30-496f-a655-02fdb9b5be02.png


Werken deze stercodes dan alleen voor gebruikers van het KPN ondernemerspakket? Antwoord daarop is ja & nee. Een gedeelte van de stercodes zijn ook te gebruiken door klanten met een ander pakket, een gedeelte niet.

Bij een abonnement op vast bellen zonder internet en/of Interactieve TV van KPN zijn de volgende stercodes te gebruiken:

Direct doorschakelen met *21*
Uw telefoon doorschakelen naar een mobiele telefoon, een vaste telefoon of VoiceMail. Met *21* wordt de telefoon direct gratis doorgeschakeld naar een door u gekozen nummer. Maakt u gebruik van ISDN dan is doorschakelen mogelijk met *210*.

Hoe werkt het?

  • Toets *21* (of *210*) in
  • Toets het (mobiele) telefoonnummer in waarnaar u wilt doorschakelen
  • Sluit af met #
  • U hoort nu een kiestoon en iedereen die je belt wordt meteen doorgeschakeld
  • Met de toetsencombinatie #21# zet u de directe doorschakeling weer uit

Na 5 keer overgaan doorschakelen met *61*
U wilt per keer bepalen of u de telefoon opneemt of niet? Met *61* wordt je telefoon na 5 keer overgaan gratis doorgeschakeld naar een nummer die u kiest. Maakt u gebruik van ISDN dan toetst u *610*.

Hoe werkt het?
De werkwijze komt overeen met het instellen van de stercode *21*. Met de toetsencombinatie #61# zet u het vertraagd doorschakelen weer uit. Maakt u gebruik van ISDN dan toetst u #610#.

Bij in gesprek doorschakelen met *67*
Bent u in gesprek en wilt u toch bereikbaar blijven? Schakel dan uw telefoon door met *67* naar een mobiele telefoon, een vaste telefoon of VoiceMail. Maakt u gebruik van ISDN, gebruik dan *670*.

Hoe werkt het?
Ook bij gebruik van de *67* code, komt de werkwijze overeen met het instellen van de stercode *21*. Met de toetsencombinatie #67# (of #670#) zet u “doorschakelen bij in gesprek" uit

Naast dit alles biedt KPN nog meer extra diensten met gebruik van stercodes. Sommige gratis, anderen tegen betaling. Meer informatie leest u hier.

Hebt u vragen, of gebruikt u de stercodes al in uw onderneming? Stel uw vraag of deel uw ervaringen in de reacties!

Interessant voor u:

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer