Vraag

H van Soest

  • 15 February 2017
  • 1 reactie
  • 246 keer bekeken

Wij hebben een bedrijf en al meer dan 30 jaar klant van uw nu zijn wij onderlaatst benaderd wij dachten en dat ze van KPN waren maar waren van Garantiebellen daar ben ik nu inmiddels van af en krijg ik per 15 maart .A.S weer vast onbeperkt Bellen alleen wij hebben nu 4 nummers terwijl wij er maar een nodig hebben in deze huidige tijd Nu is onze vraag is er een abonnement voor onbeperkt vrij bellen met uiteraard nummerbehoud .
Met vriendelijke groet,
Recreatie Centrum Everstein

1 reactie

Reputatie 5
Badge +5
Goedenavond Pieter, welkom op het KPN Zakelijk Forum.

Ik heb uw adresgegevens, telefoonnummer en email verwijderd uit het vorige bericht, aangezien alles wat u hier post openbaar is. Dit in verband met privacy.

Ik begrijp dus dat u op dit moment een ISDN hebt bij KPN na dat u teruggestapt bent vanuit Garantiebellen. Hier zitten vier nummer in waarvan u er één wilt behouden met een BelOnbeperkt abonnement. Dit is natuurlijk mogelijk. Er zit wel eenmalig 75 euro omzetkosten bij.

Hebt u ook al gekeken naar de mogelijkheden om telefoon te combineren met internet en/of televisie? Dit kan veel geld schelen en werkt vaak beter. Ik hoor het graag van u. 🙂

Reageer