Beantwoord

Korting

  • 24 April 2015
  • 1 reactie
  • 686 keer bekeken

Badge
Ik hoor steeds dat klanten gebeld worden door bedrijfen die een korting kunnen geven op het huidige vaste telefonie abbonnement met 15 % binnen nederland en zelfs 50 % naar het buitenland ?

hoe kan dit en wat kan ik die klant adviseren?
icon

Beste antwoord door Burhan 26 April 2015, 16:59

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Badge +3
Dag Mathijs, 

Goede vraag. Ik begrijp goed dat u onze klanten altijd wilt voorzien van het beste advies mogelijk. Zo hoort het ook. 

Kortingen of acties via KPN zou je altijd moeten kunnen vinden via onze website. Het kwam voor dat er kortingen werden verleend voor verlengingen en degerlijke. 

Er zijn inderdaad partners en resellers van KPN die onze klanten telefonisch een aanbieding kunnen doen. Ik adviseer deze klanten altijd om goed te vragen naar de voorwaarden en niets aan te gaan voordat ze precies weten wat de voorwaarden zijn.

Eventueel zou u ze ook kunnen adviseren om een terugbelafspraak te vragen, zodat ze op hun gemak kunnen bekijken waarover dit gaat.

Kortingen van 15% en 50% op vaste telefonie, zijn in ieder geval geen aanbiedingen die KPN zelf op dit moment heeft. Het kan dus zo zijn dat deze bedrijven alleen ons netwerk gebruiken. Door op aanbiedingen in te gaan, worden deze bedrijven ook de provider van de klant en is er sprake van een overstap. 

Ik hoop dat ik uw vraag naar volledigheid heb beantwoord. Aanvullende vragen zijn natuurlijk welkom! :-)

Met vriendelijke groet,

Burhan

Reageer